Nice rd400 z sbw-02 problem z pilotami po podłączeniu
-
kanadyjka10
Witam Panowie dziwna sprawa, po podłączeniu napędu Nice road 400 do zamel sbw02 mam problem z pilotami, trzeba kilkakrotnie naciskać guzik pilotami, podjeżdżać blisko bramy bo 2 metry od bramy to całkiem lipa, odłączyłem zamel teraz piloty działają na 7 metrów od bramy bez problemów i zbędnego machania rękami, w związku z tym że ja używam zamela.a reszta domowników piloty proszę o pomoc, co jest grane i jak temu zaradzić.
-
kanadyjka10
Witam Panowie numer na nalepce sbw02 302106, niestety dwa razy dla pewności sprawdzałem (podłączałem i odłączałem zamel) i za każdym razem zakłócał sygnał. 
-
kanadyjka10
Niestety ale nie mam takiej możliwości,mogę spróbować podłączyć na chwilę na dłuższym kablu dla sprawdzenia, ale nie mam gdzie go ukryć na stałe, wokół bramy, olbrzymie metry kostki i to jeszcze układana we wzory a pod kostką pokaźna ilość podsypki i tak 10metrów do skrzynki.
-
kanadyjka10
W obudowie sterownika jest tylko jedno miejsce za sterownikiem z tyłu i tam miałem włożony, dalej i w inne miejsce nie ma możliwości, bo fizycznie nie wejdzie, może to głupi i prosty sposób ale jak by ten sterownik z tyłu w miejscu gdzie jest zamel osłonić folią aluminiową, haha tonący brzytwy się chwyta
-
kanadyjka10
Panowie co radzicie dalej, potrzebuję zdalnego otwierania.Inny sposób ułożenia sbw
przy sterowniku sprawdzany kilka razy.
przy sterowniku sprawdzany kilka razy.