A ja mam pytanie czy jest jakaś szansa żeby supla pojawiła się w android auto?
Jest to realnie możliwe?
Nowy etap w rozwoju aplikacji
-
Gucio2607.
Telefon Oneplus 6 Android 11 ikony uciekają w lewą stronę
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Zainstalowane:
11x sonoff basic, 1x sonoff gate, 1x Yunshan, 2x H801, 7x sonoff touch(1,2,3 gang), 1x sonoff 4ch PRO
11x sonoff basic, 1x sonoff gate, 1x Yunshan, 2x H801, 7x sonoff touch(1,2,3 gang), 1x sonoff 4ch PRO
-
mdi87
Masz ostatnią wersję z 11 strony?
-
pzygmunt
- Been thanked: 59 times
Kolejna aktualizacja wersji beta została udostępniona.
W ustawieniach pojawiła się nowa opcja na którą na pewno nikt nie czeka
Zapraszam do testów.
https://drive.google.com/file/d/11usvNg ... sp=sharing
W ustawieniach pojawiła się nowa opcja na którą na pewno nikt nie czeka
Zapraszam do testów.
https://drive.google.com/file/d/11usvNg ... sp=sharing
SUPLA.... Nareszcie w domu.
-
LukaszH
Aktualnie upadł mi tablet z androidem i pozostały mi same IOS - rozumiem że taka wersja testowa dla IOS na razie nie jest planowana ?
Druga sprawa nie wiem czy to kwestia aplikacji ale czy jest szansa aby pojawiły się powiadomienia ? Zastanawiam się czy zakładać konto na pushover + opłata czy trochę się wstrzymać, ponieważ w jakieś niedalekiej przyszłości taka funkcja będzie wspierana przez Suplę bez konieczności zewnętrznego systemu ?
Druga sprawa nie wiem czy to kwestia aplikacji ale czy jest szansa aby pojawiły się powiadomienia ? Zastanawiam się czy zakładać konto na pushover + opłata czy trochę się wstrzymać, ponieważ w jakieś niedalekiej przyszłości taka funkcja będzie wspierana przez Suplę bez konieczności zewnętrznego systemu ?
-
Patryk
Zapytam z ciekawości.
Była by możliwość, dodatnia opcji blokowania wyłączenia wygaszacza ekranu.
Ja wiem, mogę to zrobić ogólne ( telefonu ), ale chodzi mi tylko o apke SUPLI
.
Była by możliwość, dodatnia opcji blokowania wyłączenia wygaszacza ekranu.
Ja wiem, mogę to zrobić ogólne ( telefonu ), ale chodzi mi tylko o apke SUPLI
-
tomkowski
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 1 time
Super, super, super!;)
Jedno życzenie.... czy można zrobić tak by przy przesuwaniu pozycji na liście, gdy dosuwam ją do dolnej/górnej krawędzi ekranu, lista zaczynała się sama przewijać?
Obecnie można przesuwać tylko w widocznym na ekranie obszarze. Potem przewinąć ekran i znów przesunąć np. niżej.
Jedno życzenie.... czy można zrobić tak by przy przesuwaniu pozycji na liście, gdy dosuwam ją do dolnej/górnej krawędzi ekranu, lista zaczynała się sama przewijać?
Obecnie można przesuwać tylko w widocznym na ekranie obszarze. Potem przewinąć ekran i znów przesunąć np. niżej.