Problem z wrzucenie. programu z termometrem

MILLER
Posty: 38
Rejestracja: wt mar 21, 2017 9:54 am

wt sie 08, 2017 8:55 pm

Witam mam problem z programem, wrzucilem ten sam program w taki sam sposob do jednego sonoffa i dziala bez problemu za pierwszym razem, do drugiego wrzucam pokazuje mi ze zakonczono sukcesem a sonoff nie wstaje dioda nie mruga i nie ma zadnej reakcji, ale za kazdym razem normalnie wchodzi w tryb programowania i program wchodzi ale nie chce sie uruchomic
Awatar użytkownika
slawek
Posty: 2221
Rejestracja: pn mar 14, 2016 11:48 pm
Lokalizacja: Biała Podlaska

wt sie 08, 2017 9:01 pm

Wrzucasz 3 pliki?
Gdy wszystkie możliwe sposoby zawiodą - pozostaje przeczytać instrukcję...
MILLER
Posty: 38
Rejestracja: wt mar 21, 2017 9:54 am

wt sie 08, 2017 9:08 pm

Tak zrobilem dokladnie tak samo przy pierwszym sonoffie i śmiga a ten drugi nic
Awatar użytkownika
slawek
Posty: 2221
Rejestracja: pn mar 14, 2016 11:48 pm
Lokalizacja: Biała Podlaska

wt sie 08, 2017 9:30 pm

Wyczyść i spróbuj jeszcze raz - jakiego programu używasz? Tylko nie mów, że nodemcu...
Gdy wszystkie możliwe sposoby zawiodą - pozostaje przeczytać instrukcję...
MILLER
Posty: 38
Rejestracja: wt mar 21, 2017 9:54 am

wt sie 15, 2017 2:48 pm

No wlasnie tego uzywam, ale dwa sonoffy zrobilem tym programem i nie bylo problemy, a jaki jest najlepszy program ?
Awatar użytkownika
slawek
Posty: 2221
Rejestracja: pn mar 14, 2016 11:48 pm
Lokalizacja: Biała Podlaska

wt sie 15, 2017 2:57 pm

Gdy wszystkie możliwe sposoby zawiodą - pozostaje przeczytać instrukcję...
MILLER
Posty: 38
Rejestracja: wt mar 21, 2017 9:54 am

wt sie 15, 2017 6:44 pm

No faktycznie Toolkitem sie udalo :D mam jeszcze jednego uwalonego sonogfa ale wogole nie chce sie nawet polaczyc
Awatar użytkownika
pzygmunt
Posty: 7740
Rejestracja: wt sty 19, 2016 9:26 am
Lokalizacja: Paczków
Kontaktowanie:

śr sie 16, 2017 8:08 am

MILLER pisze:
wt sie 15, 2017 6:44 pm
No faktycznie Toolkitem sie udalo :D mam jeszcze jednego uwalonego sonogfa ale wogole nie chce sie nawet polaczyc
Wyczyść go i wrzuć esp_init_defaults
MILLER
Posty: 38
Rejestracja: wt mar 21, 2017 9:54 am

śr sie 16, 2017 10:04 am

a jak go wyczysc skoro nie moge sie wogole z nim polaczyc ?
Awatar użytkownika
pzygmunt
Posty: 7740
Rejestracja: wt sty 19, 2016 9:26 am
Lokalizacja: Paczków
Kontaktowanie:

śr sie 16, 2017 10:21 am

Aaa w tym sensie połączyć :/
ODPOWIEDZ