Trochę w drugą stronę, pochlaniacz zamiast nawilżania ale dziękuję koledze serdecznie.
Alternatywne ikonki
-
QLQ
UO taką samą mam u młodego:)robertklepacki94 wrote: Thu Dec 16, 2021 9:20 am Ma ktoś pomysł na grafikę lampy jak na zdjęciu ?
lampa.png
jak coś nie działa to włącz zasilanie.....
-
elhenio
Cześć, ja osobiście nie dzielę lamp na wygląd tylko na typ: stojąca, kinkiet czy wisząca + opis. Mam wówczas jeden układ podobnych ikon, a całość wygląda przyzwoicie.
Nie wiem jak u Ciebie to wygląda pod względem reszty ikon czy kolorystyki.
Trudno tu o finezję
Jak się przyda to proszę. Jak coś zmienić to napisz.... ogarnę przy czasie.
Trudno tu o finezję
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Pozdrawiam
elhenio
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Nie wystarczy zdobywać mądrości, trzeba jeszcze z niej korzystać.
elhenio
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-
mdi87
Taśma led
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
-
robertklepacki94
- Has thanked: 5 times
- Been thanked: 14 times
Grafika idealna, używam właśnie koloru żółtego jako ON, jakoś tak się od początku przyzwyczaiłemelhenio wrote: Thu Dec 16, 2021 8:19 pm Cześć, ja osobiście nie dzielę lamp na wygląd tylko na typ: stojąca, kinkiet czy wisząca + opis. Mam wówczas jeden układ podobnych ikon, a całość wygląda przyzwoicie.
Trudno tu o finezjęJak się przyda to proszę. Jak coś zmienić to napisz.... ogarnę przy czasie.
Też staram się stosować te same grafiki do oświetlenia ale jak już w jednym pomieszczeniu mam na suficie trzy różne punkty świetlne to po grafice idzie je szybciej zidentyfikować
W czym tworzysz takie grafiki jeśli to nie tajemnica?
Wziąłem udział w Supla Offline Party 2023
-
elhenio
Cześć, na przestrzeni lat używałem rożnych programów. Obecnie od kilku lat używam np. do grafiki wektorowej używam Affinity Designer i oceniam go w skali 1-10 na 9.... ta 9 tylko z uwagi na własne spostrzeżenia, mało istotne. Firma cały czas rozwija program, kupujesz dożywotnio. Mam ich wszytki programy i z wszystkich innych firm zrezygnowałem. Ja osobiście polecam. Jak się go dobrze pozna to można robić cuda 
Pozdrawiam
elhenio
elhenio
-
QLQ
Super! Bardziej dziękuję @elhenio. Dziś rano robiłem foty lampy aby ją przerobić na ico. Ale byłeś szybszy.
jak coś nie działa to włącz zasilanie.....
-
Seba5120
Siemka
Posiada ktoś w zasobach ikonę Renifer+sanie (lampki led)?

Posiada ktoś w zasobach ikonę Renifer+sanie (lampki led)?