Witam. Czy ktoś da jakąś podpowiedź
Chciałbym zastosować takie włączniki https://allegro.pl/oferta/wlacznik-doty ... 8291025010 jako schodowe i dodatkowo sonoffa lub zamela
Włącznik dotykowy
-
[email protected]
Czy takie włączniki z wgrana już supla mogę zastosować jako schodowe. Odpada pilot RF
-
Gang
Na pewno da radę z zastosowanie AT (Action Tigera)
Jeden będzie master, drugi slave. Tylko nie wiem jak z podświetleniem na tym niewolniku.
Jeden będzie master, drugi slave. Tylko nie wiem jak z podświetleniem na tym niewolniku.
Tu jest za mało miejsca abym wszystko mógł wypisać, co mam z supli 
-
Volturio
Hejka, u mnie działa. Na górze mam sonof T2 EU, na dole mam pilota naściennego RF dotykowego na 12v i hula.
Pilota dwukanałowego możesz zaprogramować do dwóch różnych sonofów(np. jeden kanał schody, drugi kanał salon)
Jedyny minus całej imprezy to bardzo szykie zużycie bateri 12v. Od 2 lat działa i wszystko jest ok, mam wgrany soft od kolegi el maya.
Soft jest bardzo stabilny i szybko reaguje na dotyk w T2.
Pilota dwukanałowego możesz zaprogramować do dwóch różnych sonofów(np. jeden kanał schody, drugi kanał salon)
Jedyny minus całej imprezy to bardzo szykie zużycie bateri 12v. Od 2 lat działa i wszystko jest ok, mam wgrany soft od kolegi el maya.
Soft jest bardzo stabilny i szybko reaguje na dotyk w T2.
-
vitia
Jest na forum tutorial jak wgrać suplę na taki włącznik? Szukam, ale gubię się w wynikach wyszukiwarki.