Nowy etap w rozwoju aplikacji

QLQ

Jacaxx1 wrote: Tue Dec 14, 2021 1:21 pm
QLQ wrote: Thu Dec 02, 2021 8:15 pm Taka uwaga - skoro st są w C po znaku stopni i ciśnienie ma hPa to czemu nie ma znaku % po mianie:Screenshot_20211202-211317_SUPLA.jpg
Tak wg mnie było lepiej:
.
Screenshot_20211202-211750_SUPLA .jpg
Bme280 I xiaomi lcxxxx pod RPI

Witam jakie czujki wykorzystujesz u siebie?
jak coś nie działa to włącz zasilanie.....
Gang

Problem:
Kiedy chce zrobić print screena z apki, czyli przytrzymuje 3 palce na ekranie to odpala mi się logowanie, bo apka chce coś zmienić.

Propozycja rozwiązania:
Możliwość zmian nazw, ikonek itd. dodać w ustawieniach. W sensie że w ustawieniach mógłby być suwak który pozwalałby na zmiany w obecnej formie [poprzez przytrzymanie] lub to deaktywować
Tu jest za mało miejsca abym wszystko mógł wypisać, co mam z supli :mrgreen:
jaku2k

Witam,
znalazłem jeszcze jeden problem w aplikacji. W sekcji "Twoje konto" w przypadku logowania za pomocą adresu e-mail i adresu serwera, Android rozpoznaje pola jako możliwe do uzupełnienia zapisanym hasłem i wstawia e-mail w rubrykę przeznaczoną dla adresu serwera.
Pozdrawiam
Jakub
Patryk

Ustawem sobie automat schodowy w mROW-2 ( v2.8.47 ) wybrałem w konfiguracji - Staircase button type - TOGGLE - działa ok.
Tylko czemu nie ma teraz kanału pomiarowego ?
klew

Patryk wrote: Sat Dec 25, 2021 10:25 am Ustawem sobie automat schodowy w mROW-2 ( v2.8.47 ) wybrałem w konfiguracji - Staircase button type - TOGGLE - działa ok.
Tylko czemu nie ma teraz kanału pomiarowego ?
Z tego co pamiętam to czegoś brakowało po stronie clouda przy staircase i pomiarówce.
W kolejnym wydaniu będzie to poprawione
Kiedy będzie Supla Offline Party / SOP#2025 ?
UglyMan

Witam.
Mam propozycję aby do Aplikacji wprowadzić możliwość włączania/wyłączania harmonogramów zdefiniowanych w chmurze.
Używam harmonogramów do sterowania włączaniem świateł podczas pobudki (rano nie trzeba szukać po ciemku włącznika światła do zapala się ono samo) ale kiedy korzysta się z urlopu albo z wolnego w tygodniu w ramach świąt właśnie w aplikacji najwygodniej było by aby była możliwoś włączania/wyłączania takich harmonogramów.
Pozdrawiam
pzygmunt

Nie wiem w której wersji będą te funkcjonalności.
lukfud

UglyMan wrote: Sun Jan 09, 2022 10:24 pm Witam.
Mam propozycję aby do Aplikacji wprowadzić możliwość włączania/wyłączania harmonogramów zdefiniowanych w chmurze.
Używam harmonogramów do sterowania włączaniem świateł podczas pobudki (rano nie trzeba szukać po ciemku włącznika światła do zapala się ono samo) ale kiedy korzysta się z urlopu albo z wolnego w tygodniu w ramach świąt właśnie w aplikacji najwygodniej było by aby była możliwoś włączania/wyłączania takich harmonogramów.
Pozdrawiam
Tak na teraz, możesz użyć 4 wirtualnych i scen w skryptach.
U mnie 3 wirtualne to godziny budzików, a 4 uruchamiany jest z harmonogramów. Warunki w scenach robią resztę.
https://www.facebook.com/groups/supladiy/
UglyMan

Ok dzieki. Poczytam jak to ugryźć żeby działało
Lector

Takie pytanie, jak się ma ręczne sortowanie kolejności lokalizacji w przypadku grup?
Sortowanie ręczne zrobiłem gdy przeniosłem moduły do danej lokalizacji, pomimo tego w grupach lokalizacja dom jest drugą a nie pierwsza.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Niespełniony automatyk. :mrgreen:
https://www.youtube.com/@3D_Lamp.Photos

Return to “Android”