Czy istnieje możliwość aby z poziomu aplikacji supla mógłbym wstrzymać działanie harmonogramów?
Jest to jednak kłopotliwe, kiedy za każdym razem gdy chcę wstrzymać ich działanie, muszę się zalogować na supla cloud i każdy osobno wstrzymywać, tym bardziej gdy jest ich kilkanaście.
Dla mnie idealnym rozwiązaniem byłby suwak do wstrzymywania harmonogramów w aplikacji, stąd pytanie czy ktoś ma jakiś pomysł na to?
Sterowanie Harmonogramem
-
mateusz513
szkoda, mam nadzieje że jednak w przyszłości pojawi się taka opcja.
-
Lomax1983
- Has thanked: 1 time
Też mam taką nadzieje...mateusz513 wrote: Wed Dec 29, 2021 1:47 pm szkoda, mam nadzieje że jednak w przyszłości pojawi się taka opcja.
-
mdi87
Np w aplikacji aquamail można ustawić jedno lub dwa przesunięcia, tak powinno być i tu, można by to ustawiać w opcjach, np pod drugim przesunięciem wyłączenie czy czasowe wyłączenie np harmonogramu lub czegoś innego.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
-
mateusz513
Otóż to, mi w ostateczności wystarczyłoby nawet taki suwak w przeglądarce do wszystkich harmonogramów, jeśli już nie mamy możliwości sterowania z poziomu aplikacji.
Mam klienta któremu instalowałem suple, i brak tej opcji mu przeszkadza, a ja nic mu z tym nie mogę zrobić.
Mam klienta któremu instalowałem suple, i brak tej opcji mu przeszkadza, a ja nic mu z tym nie mogę zrobić.
-
fracz
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 6 times
Dodam w Cloudzie możliwość wyłączania/włączania wszystkich harmonogramów w prostszy sposób
https://github.com/SUPLA/supla-cloud/issues/505
https://github.com/SUPLA/supla-cloud/issues/505
-
mdi87
@fracz to będzie działać przez strone supla fracz ?
-
fracz
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 6 times
Nie
To będzie w SUPLA Cloud na stronie harmonogramów. Wydaje mi się że taka opcja "Włącz / wyłącz wybrane", gdzie zaznaczamy kafelki i masowo aktywujemy lub dezaktywujemy harmonogramy powinna częściowo ułatwić sprawę?
-
mateusz513
Zalogowałem się na Supla Cloud, aczkolwiek nie widzę takiej opcji, albo źle szukam
a mam jeszcze jedno pytanie, czy istnieje możliwość zwiększania limitu harmonogramów np 50?