Rozne czasy dla row-02

Sterownik dwukanałowy
budzio

Jak w temacie
Mam zainstalowanych kilka row-02 ustawione na sterowanie monostabilne ( na obecna chwile w trakcie budowy nie posiadam fizycznych wylacznikow tylko zwieram kabelek z kabelkiem) ostatnio rzucil mi sie w oczy problem z szybkoscia zalaczania swiatla dla 2 row-02 a mianowicie jeden modol dziala natychmiastowo( dotkne kabelkiem i swiatlo swieci) a drugi ma jakies dziwne opoznienie Moduly ustawione na monostabilne Zalaczanie on pres czulosc high...
Co noze byc powodem?
Robert Błaszczak
Has thanked: 37 times
Been thanked: 27 times

Jakie masz wersje firmware w tych modułach?
Pozdrawiam
Robert Błaszczak

Moja prywatna strona: www.blaszczak.pl
klew
Has thanked: 134 times
Been thanked: 137 times

A nie ustawiłeś tam przypadkiem Wyzwalaczy Akcji w Cloud dla tego jednego przycisku gdzie widzisz opóźnienie?
Najlepsze suple dla Twojego domu :mrgreen:
budzio

2.8.47
Dla jednego sa ustawione akcjie dla drugiego juz nie i na obu jest to samo
pzygmunt
Been thanked: 59 times

Tam gdzie masz ustawione akcje będzie działać wolniej. To naturalna sprawa ponieważ moduł musi zaczekać aby upewnić się czy aby nie chcesz wykonać wielokliku.
SUPLA.... Nareszcie w domu.
budzio

pzygmunt wrote: Sun Jan 09, 2022 10:40 pm Tam gdzie masz ustawione akcje będzie działać wolniej. To naturalna sprawa ponieważ moduł musi zaczekać aby upewnić się czy aby nie chcesz wykonać wielokliku.
Dokladnie tak jest jak napisales
Zmylilo mnie to ze akcje ustawione byly na jednym dotyczyly 3szt. row-02 a tylko na 2 bylo spowolnienie na jednym na ktorym akcjie byly ustawione na 2 w ktorym akcja dotyczyla 1 kanalu i na 3 na ktorym akcja dotyczyla 2 kanalow nie bylo spowolnienia.
Ale dzieki za konkretna podpowiedz.
Problem rozwiazany!

Return to “ZAMEL ROW-02”