Babcia zawsze powinna być na pierwszym miejscuLector wrote: Wed Jan 26, 2022 4:04 pm Takie pytanie, jak się ma ręczne sortowanie kolejności lokalizacji w przypadku grup?
Sortowanie ręczne zrobiłem gdy przeniosłem moduły do danej lokalizacji, pomimo tego w grupach lokalizacja dom jest drugą a nie pierwsza.
Nowy etap w rozwoju aplikacji
-
klew
- Has thanked: 134 times
- Been thanked: 137 times
Najlepsze suple dla Twojego domu 
-
pzygmunt
- Been thanked: 59 times
klew wrote: Wed Jan 26, 2022 4:15 pmBabcia zawsze powinna być na pierwszym miejscuLector wrote: Wed Jan 26, 2022 4:04 pm Takie pytanie, jak się ma ręczne sortowanie kolejności lokalizacji w przypadku grup?
Sortowanie ręczne zrobiłem gdy przeniosłem moduły do danej lokalizacji, pomimo tego w grupach lokalizacja dom jest drugą a nie pierwsza.![]()
SUPLA.... Nareszcie w domu.
-
kox
A jest szansa żeby aplikacja działa w poziomie, chciałbym powiesić suple w tablecie na ścianie, ale w pionie kiepsko to wygląda 
-
kox
Cudownie by było mieć widok kafelek do wyboru, gdzie więcej ich upchniemy na ekranie, właśnie do tego typu koncepcji jak tablet na ścianie. Mam mega długą listę, która ciągle rośnie. Lista i suwak zabezpieczający przed przypadkowym włączeniem sprawdza się pięknie w przypadku smartfona, ale w urządzeniu stale przytwierdzonym do ściany uważam że lepszą opcją były by kafelki.
Nie żebym coś wymagał i cieszę się bardzo z tego co jest, skromnie dorzucam poprostu swoje 5 groszy, może się uda...
Nie żebym coś wymagał i cieszę się bardzo z tego co jest, skromnie dorzucam poprostu swoje 5 groszy, może się uda...
-
Patryk
A jak tam Timer-y.
Pojawią się w kolejnej wersji
Pojawią się w kolejnej wersji