v2.3.63 - ręczna zmiana kolejności kanałów w obrębie lokalizacji

klew
Has thanked: 134 times
Been thanked: 137 times

Sebek74 wrote: Tue Feb 15, 2022 12:36 pm Ciężko mi to skomentować. Na drugim telefonie jak pisałem nie mam najmniejszych problemów. Belkę trzeba złapać i przez moment przytrzymać żeby ją przesunąć. Na moim S7 jest z tym poważny problem. Może to być problem egzemplarza, sam telefon jest już leciwy.
Belkę trzeba złapać i przytrzymać aż się oderwie. Dopierow wtedy trzeba przesuwać palcem. U mnie przytrzymanie musi trwać około 1 s (tak na oko). Na filmiku często wygląda jakbyś ruszał palcem szybciej, albo bardzo na styk.

Gdybym próbuję naśladować na swoim telefonie takie ruchuy jak na filmiku, to mam takie same efekty jak Ty.
Najlepsze suple dla Twojego domu :mrgreen:
Patryk

Sebek74 wrote: Tue Feb 15, 2022 12:36 pm Na moim S7 ...
Masz rację.
Na S7 jest z tym delikatny problem.
Wydaje mi się, że jest to wina bardzo czułego wyświetlacza.
Samo dotknięcie "okna" powoduje już delikatne przesunięcie w prawo lub w lewo, co wyklucza oderwanie się "okna"
klew
Has thanked: 134 times
Been thanked: 137 times

Patryk wrote: Tue Feb 15, 2022 2:07 pm
Sebek74 wrote: Tue Feb 15, 2022 12:36 pm Na moim S7 ...
Masz rację.
Na S7 jest z tym delikatny problem.
Wydaje mi się, że jest to wina bardzo czułego wyświetlacza.
Samo dotknięcie "okna" powoduje już delikatne przesunięcie w prawo lub w lewo, co wyklucza oderwanie się "okna"
Ja ogólnie lobbuje przeniesienie tych "edycji wyglądu" w jakieś inne miejsce. Np. tak jak jest to zrobione z ustawianiem kolejności lokalizacji poprzez osobną zakładkę w ustawieniach.
Wtedy możnaby uwolnić ten ekran główny od ukrytych opcji :)
Najlepsze suple dla Twojego domu :mrgreen:

Return to “Android”