Witam,
Proszę o pomoc w doborze sterowników, rozwiązania. Przedstawię może moją sytuację i to co chciałbym uzyskać.
Posiadam 13 rolet w domu jednorodzinnym ( 9 dół, 4 góra) którymi chciałbym sterować lokalnie za pomocą przycisków (to już mam), centralnie za pomocą dwóch przycisków w wiatrołapie ( zamknij dół, zamknij górę) oraz sterowanie z aplikacji każdą roletą z osobna.
Elektryk przygotował instalacje pod centralne sterowanie i mam wyprowadzenie w wiatrołapie na dwa przyciski dół, góra.
Widziałem, że jest nowy produkt RNW-01 czy to mi pomoże? Jak to podłączyć ? Ile potrzebuję sztuk i którego produktu?
Będę wdzięczny za dokładny opis, jestem laikiem.
Pozdrawiam
Proszę o pomoc w wyborze sterowników
-
seatt
Nie zakupiłem jeszcze żadnego sterownika, przymierzałem się do SRW-01. Brakuje mi rozwiązania dla sterowania centralnego w wiatrołapie z przycisków fizycznych.
-
klew
- Has thanked: 135 times
- Been thanked: 137 times
Srw-01 lub mSRW-01 (niedługo będzie w sprzedaży - jest mniejszy i potrafi się sam kalibrować na podstawie detekcji poboru prądu przez roletę).
W wiatrołapie możesz dać RNW-01. Sterowanie centralne możesz też zrobić na przyciskach z dowolnego modułu Supli poprzez konfigurację przycisków jako wyzwalaczy akcji
W wiatrołapie możesz dać RNW-01. Sterowanie centralne możesz też zrobić na przyciskach z dowolnego modułu Supli poprzez konfigurację przycisków jako wyzwalaczy akcji
Najlepsze suple dla Twojego domu