zamel sbw-02 jak podłączyć z eura adp-12a3 i nice robus 600
-
marbro75
Mam jeszcze prośbę abyście mi doradzili jaki zasilacz do sbw bo chwilowo mam to podłączone na zasilaczu doładowania skutera
-
klew
- Has thanked: 136 times
- Been thanked: 137 times
Dowolny dający 12-24 V AC lub DC.marbro75 wrote: Mon Feb 21, 2022 11:19 am Mam jeszcze prośbę abyście mi doradzili jaki zasilacz do sbw bo chwilowo mam to podłączone na zasilaczu doładowania skutera
Prawdopodobnie możesz podłączyć nawet pod zasilacz od domofonu, albo pod wyjścia zasilania dla kasety zewnętrznej.
Najlepsze suple dla Twojego domu 
-
marbro75
Rygiel podłączony do unifonu tak chyba będzie najprościej.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
-
marbro75
Witam!
Przekażnik kupiony i jak go podłączyć do sbw-02 i napędu nice robus no i jak podłączyć sbw do unifonu bo teraz rygiel podłączony jak we wcześniejszym poście do unifonu i działa poprawnie z unifonu . A sbw zasilany z zasilacza od domofonu i wszystko chodzi, wiec pomóżcie to zakończyć bo nie chcę Was już męczyć.
Przekażnik kupiony i jak go podłączyć do sbw-02 i napędu nice robus no i jak podłączyć sbw do unifonu bo teraz rygiel podłączony jak we wcześniejszym poście do unifonu i działa poprawnie z unifonu . A sbw zasilany z zasilacza od domofonu i wszystko chodzi, wiec pomóżcie to zakończyć bo nie chcę Was już męczyć.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
-
marbro75
Status bramy ogarnięty,wszystko się wyświetla .
Jak otwarta i częściowo to OTWARTA
Jak zamknięta to ZAMKNIĘTA.
Jeszcze tylko ten rygiel nieszczęsny jak wpiąć?
A i jeszcze pytanie czy przy ruchu bramy ten przekaźnik ma tak "cykac"?
Jak otwarta i częściowo to OTWARTA
Jak zamknięta to ZAMKNIĘTA.
Jeszcze tylko ten rygiel nieszczęsny jak wpiąć?
A i jeszcze pytanie czy przy ruchu bramy ten przekaźnik ma tak "cykac"?