mam podlaczone albo swiatla albo rolety wiec sa przyciski jak onie chodzilukfud wrote: Fri Mar 04, 2022 5:37 pmJakie masz urządzenia? Podłączone są przyciski?Papa_smerf wrote: Fri Mar 04, 2022 5:33 pm Podpowiesz jak to moge sprawdzic ? jak mam to wlaczone to co dalej robic trzeba ?
zmiana emaila
-
Papa_smerf
-
myxhir
- Has thanked: 6 times
- Been thanked: 9 times
To tak jak pisali poprzednicy, jeśli masz przyciski monostabilne (dzwonkowe/zwierne) i nie masz fw w wersji 2.8.48 to przełączasz w tryb config klikając 10x na przycisk. Przy roletach najlepiej je podnieść i potem 10x szybko przeklikac podniesienie rolety wówczas moduł wejdzie w tryb konfiguracji. Przy oświetleniu jeśli dzwonkowy to tak samo przy bistabilnym starczy 5x przełączyć off - >on i on->off czyli z góry w dół i dół góra. Uwierz mi robiłem zmianę u szwagierki bo sprzedawała mieszkanie i nie zabiera to dużo czasu. Robisz nowe konto klient sobie zakłada i przepisujesz nastawy z starego. Może konkurencja ma lepsze rozwiązania ale każdy ma swoje plusy i minusy nie ma idealnego rozwiązaniaPapa_smerf wrote: Fri Mar 04, 2022 5:44 pmmam podlaczone albo swiatla albo rolety wiec sa przyciski jak onie chodzilukfud wrote: Fri Mar 04, 2022 5:37 pmJakie masz urządzenia? Podłączone są przyciski?Papa_smerf wrote: Fri Mar 04, 2022 5:33 pm Podpowiesz jak to moge sprawdzic ? jak mam to wlaczone to co dalej robic trzeba ?![]()
Spełniony Automatyk / Mąż / Świeżo Upieczony Ojciec
-
rohen
Tak trochę odbiegając, ale w temacie.
Jak zmienić adres e-mail we własnej instalacji na kontenerze Qnap,
czy trzeba to zrobić przez bazę danych, czy przez plik konfiguracyjny?
Jak zmienić adres e-mail we własnej instalacji na kontenerze Qnap,
czy trzeba to zrobić przez bazę danych, czy przez plik konfiguracyjny?