Cześć
Wpadła mi w ręce gazetka. Strona 143 Wideodomofony i tu niespodzianka SUPLA???
O czymś nie słyszałem czy ukradzione.
Pozdrawiam
Łukasz
Leroy Merlin Katalog ogród 2022
-
Bulion76
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
64 Urządzenia SUPLA , a w planach kolejne.
-
Robert Błaszczak
- Has thanked: 37 times
- Been thanked: 27 times
Domofon: https://orno.pl/produkt/785/zestaw-wide ... arny-appos jest obsługiwany przez dedykowaną aplikację i nie jest to Supla. Tak więc wygląda na to, że Leroy Merlin przegiął także przygotowując katalog.
Pozdrawiam
Robert Błaszczak
Moja prywatna strona: www.blaszczak.pl
Robert Błaszczak
Moja prywatna strona: www.blaszczak.pl
-
Bulion76
Jestem uczulony na złodziejstwo i plagiaty dlatego to zamieszczam.Robert Błaszczak wrote: Wed Mar 30, 2022 7:14 pm Domofon: https://orno.pl/produkt/785/zestaw-wide ... arny-appos jest obsługiwany przez dedykowaną aplikację i nie jest to Supla. Tak więc wygląda na to, że Leroy Merlin przegiął także przygotowując katalog.
Pozdrawiam
Łukasz
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-
MadOnion78
Może LM planuje gazetkę puścić w piątek 
3x SRW-01, 1x mSRW-01, 7x ROW-02, 2x SBW-02, 2x LIW-01, 1x SLW-02, 1x SLW-02, 1x MEW-01, 1x DIW-01, RNW-01 
-
Bulion76
Gazetka była wczoraj dostępna w sklepie przy wyjściu w LM w Toruniu na ulicy Olsztyńskiej.
Ł.S