v2.3.48 BETA

LukaszH

Także potwierdzam że opcje kanałów się mieszają otwórz/zamknij z włącz/wyłącz. I jest ten żółty ekran.
W tej wersji jeszcze mam trzy problemy:
1. Bardzo trudno zmienić kolejność kanałów wewnątrz lokacji, ponieważ w niekontrolowany sposób się przenoszą (nie tak jak widać na ekranie..) - mocno trzeba się namęczyć aby to ustawić
2. Nadal mam problem jak otwieram bramę wjazdową i później chcę otworzyć bramę garażową to niestety sygnał idzie do bramy wjazdowej. Dzisiaj klikałem kilka razy aby otworzyć bramy i później je zamknąć.
3. Może to połączone z punktem 2 ale aplikacja nie wraca do widoku lokacji i jeśli się zostawi na np.ściemniaczu to po ponowym uruchomieniu jest nadal na tym ściemniaczu.

Dodam że na oficjalnej aplikacji nie ma takich problemów.

Jeśli chodzi o wielkość kanałów, czcionki to jak dla mnie są już ok 👍
kurus

LukaszH wrote: Tue Apr 12, 2022 6:09 pm Także potwierdzam że opcje kanałów się mieszają otwórz/zamknij z włącz/wyłącz. I jest ten żółty ekran.

aplikacja nie wraca do widoku lokacji i jeśli się zostawi na np.ściemniaczu to po ponowym uruchomieniu jest nadal na tym ściemniaczu.
Potwierdzam to samo, dodam od siebie że, literki z ogonkami ąęgjy są obcięte, a nazwa kanału jak się wejdzie w nią to jest duża czcionka

Tutaj screeny:
https://drive.google.com/drive/folders/ ... G8zqxnwoNi
tgaweda

Ustawienia -> Kolejność lokalizacji
Przestawiam ostatnią lokalizację na miejsce drugie, wychodzę z ustawień do głównego ekranu.
Jeszcze raz Ustawienia -> Kolejność lokalizacji
Przestawiam drugą lokalizację na miejsce ostatnie, wychodzę z ustawień do głównego ekranu -> Awaria aplikacji "SUPLA". Następuje zminimalizowanie aplikacji.

Nie wiem czy to ma jakieś znaczenie ale nazwa ostatniej lokalizacja zaczyna się od "Z_".
LukaszH

Tak po około tygodniu testowania na tej ostatniej wersji to największym dla mnie problemem to jakby nieprawidłowa reakcja na dotyk i to co pisałem poprzednio nie wiem czy to właśnie ta reakcja na dotyk jest źródłem problemów:
1. Ustawienie kolejności kanałów - ja się poddaje
2. Przesuwanie jednego kanału jakby nie trafia w to co się chciało i przesuwa nie te kanały albo podwójnie.
3. Uruchamianie ni e tego kanału co się chciało (te bramy co pisałem)

Nie wiem czy te problemy z „trafianiem” dotyku też potwierdzacie?
Mój set up: Iphone XR i ustawienie najmniejsze ikonki. Na oficjalnej apce nie było takich problemów
artur_n

Dopiero wczoraj zainstalowałem wersję BETA aczkolwiek po szybkich testach wydaje się wszystko działać poprawnie.
Jedynie wersja dla "ślepych" obcina dłuższe wpisy jak np. ciśnienie atm.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
przygod

Hej
Potwierdzam to co inni:
1. Żółty ekran przy powrocie do aplikacji
2. Praktycznie nie działa zmiana kolejności urządzeń (jest kompletnie losowa)
Z mojej strony:
1. Wejście w ustawienia udaje się czasem za pierwszym razem, a czasem za 3 lub 5 klikiem.
Dzięki za rozwój aplikacji:)
artur_n

Dziś podczas delikatnego deszczu zaobserwowałem wariowania przycisków, wciskałem co innego a reagowało co innego.
robertklepacki94
Has thanked: 5 times
Been thanked: 14 times

Prośba jeszcze o wyrównanie przycisku informacji, jest to dość nie wygodne i nie wyglada dobrze.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Wziąłem udział w Supla Offline Party 2023
kurus

Kiedy kolejna wersja bo już długo cisza..
pzygmunt
Been thanked: 59 times

Wkrótce
SUPLA.... Nareszcie w domu.

Return to “iOS”