Dziś w nocy chyba gp zrobiło mi aktualizację bo znikły widgety i wibrację.
Pobrałem na nowo z pierwszego posta i wszystko powróciło.
proponuje zmienic rozkład siatki w ustawieniach Ekranu startowego - ten zabieg pomogł i widget jest użytkowalny w końcu bo wczesniej byl rozciągnięty w pionieKrystianH wrote: Mon May 30, 2022 7:07 am Samsung Galaxy S20 Fe tak jak u niektórych wąski widget ale rozumiem, że to wina Samsungowego lounchera.
Dodatkowo u mnie widget nie działa. Z aplikacji mogę załączyć dane urządzenia, a z widgetu nie. Wyskakuje błąd połączenia z internetem.
U mnie też komunikat braku internetuKrystianH wrote: Mon May 30, 2022 7:07 am Samsung Galaxy S20 Fe tak jak u niektórych wąski widget ale rozumiem, że to wina Samsungowego lounchera.
Dodatkowo u mnie widget nie działa. Z aplikacji mogę załączyć dane urządzenia, a z widgetu nie. Wyskakuje błąd połączenia z internetem.
U mnie też parę razy się tak zrobiło ale najciekawsze jest to że parę dni po instalacji wersji testowej 2.3.81 znikły same widgety z ekranu a co się okazało aplikacja sama wróciła do wersji 2.3.80 i tak mi się zrobiło 2 razygozder55 wrote: Sat Jun 04, 2022 7:15 amU mnie też komunikat braku internetuKrystianH wrote: Mon May 30, 2022 7:07 am Samsung Galaxy S20 Fe tak jak u niektórych wąski widget ale rozumiem, że to wina Samsungowego lounchera.