Na trzech z 6 czujników zostały dane w historii bez nr, daty i godziny, jak zszedłem na sam dół to aktualne dane są już kompletne.
Mimo, że wybieram czujnik na którym są wszystkie dobre dane to i tak nie wyświetla wykresu.
SUPLA Scripts
-
fracz
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 6 times
W sensie jak? Wylogujesz sie, zalogujesz się i masz urządzenia kogoś innego?wojtas567 wrote: Sun Oct 01, 2017 8:45 pm Jeszcze jedną rzecz zauważyłem przed chwilą po prze logowaniu z jednego użytkownika na drugi zostają dane z pierwszej sesji, dopiero po F5 pojawiają się właściwe moduły itp.
W zasadzie drobiazgale...
Te daty są zawsze w UTC, więc obecnie powinno być -2h w stosunku do nas.slawek wrote: Sun Oct 01, 2017 8:47 pm Tylko czas jakiś dziwny... patrzyłem na swoim koncie strefę i czas i jest OK...
-
wojtas567
Tak dokładnie, mam dane z poprzedniego logowania
wygląda to tak: tu jestem zalogowany na innym koncie - a są moje czujniki: a tu powrót na moje konto: czujników nie da się wywołać ani podejrzeć
dopiero po F5 wraca wszystko do normy.
wygląda to tak: tu jestem zalogowany na innym koncie - a są moje czujniki: a tu powrót na moje konto: czujników nie da się wywołać ani podejrzeć
dopiero po F5 wraca wszystko do normy.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Pozdrawiam
Wojtek
Wojtek
-
fracz
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 6 times
A, w skryptach. Już się bałem że w cloudzie cos zepsułem
Dzięki, poprawię. https://github.com/fracz/supla-scripts/issues/14
Dzięki, poprawię. https://github.com/fracz/supla-scripts/issues/14
-
wojtas567