CLOUD 2.3.36

pzygmunt
Been thanked: 59 times

Będzie to działało z małym opóźnieniem. Wymaga to jednak dostępu do serwera. W przypadku chmury - dostępu do internetu.
SUPLA.... Nareszcie w domu.
klew
Has thanked: 134 times
Been thanked: 137 times

Utwórz sobie grupę z tych świateł i z apki możesz włączać światło dla całej grupy
Najlepsze suple dla Twojego domu :mrgreen:
amarok4

Chodzi o sytuację kiedy nie ma aplikacji pod ręką ;)
Jeszcze mam inne pytanie. Mam pilot logitech harmony elite z hubem. Ma on przyciski do sterowania smart home, jednak w konfiguracji działa tylko z philips hue i nie znana mi inna marką. Mozna również skopiować na nie kody z dowolnego pilota. Pomyślałem o takiej bramce która po otrzymaniu IR wysłałaby komendę no jako link bezpośredni i przełączyła kinkiet czy żyrandol w salonie. Nie mam jednak pojęcia o programowaniu i pomyślałem że może tutaj ktoś mógłby mi doradzić lub pomóc.
elmaya

amarok4 wrote: Mon Jul 04, 2022 6:38 pm Chodzi o sytuację kiedy nie ma aplikacji pod ręką ;)
Jeszcze mam inne pytanie. Mam pilot logitech harmony elite z hubem. Ma on przyciski do sterowania smart home, jednak w konfiguracji działa tylko z philips hue i nie znana mi inna marką. Mozna również skopiować na nie kody z dowolnego pilota. Pomyślałem o takiej bramce która po otrzymaniu IR wysłałaby komendę no jako link bezpośredni i przełączyła kinkiet czy żyrandol w salonie. Nie mam jednak pojęcia o programowaniu i pomyślałem że może tutaj ktoś mógłby mi doradzić lub pomóc.
https://en-forum.supla.org/viewtopic.ph ... 20#p113820
amarok4

Gdzie mogę takie urządzenie ogarnąć? Ewentualnie komu mógłbym zlecić?

Return to “CLOUD”