Obudowa pod czujnik temperatury do salonu
-
alankedzior
Może schować w czujniku ruchu jeśli takowy posiadasz ?
-
slawek
Ja umieszczam za czujnikiem - w czujniku będzie kłamał - za mocno zamknięty
TEORIA jest wtedy gdy wszystko wiemy i nic nie działa
PRAKTYKA jest wtedy gdy wszystko działa a my nie wiemy dlaczego
My łączymy teorię z praktyką czyli nic nie działa i nikt nie wie dlaczego
PRAKTYKA jest wtedy gdy wszystko działa a my nie wiemy dlaczego
My łączymy teorię z praktyką czyli nic nie działa i nikt nie wie dlaczego
-
Dami
Zobacz sobie obudowy firmy i-Future https://ifutureshop.eu/pl/menu/czujniki ... y-202.html
Moim zdaniem są proste i ładne, bardzo dobrze wykonane.
Moim zdaniem są proste i ładne, bardzo dobrze wykonane.
-
Zibi
Też się rozglądałem za obudową i chyba w moim przypadku najszybciej będzie zrobić na drukarce 3D.
Nie posiadam drukarki może ktoś na forum chciałby się podjąć? Całkowity rozmiar PCB 65x17,5mm. Płytki jeszcz nie mam, zamówiona.
Myślę bardziej o takiej cylindrycznej obudowie zeby z aku 14500 jak bateria R6 wsunąć do środka i z lewej strony jak jest czujnik SHT30 zrobić jakąś wentylacje.
Nie posiadam drukarki może ktoś na forum chciałby się podjąć? Całkowity rozmiar PCB 65x17,5mm. Płytki jeszcz nie mam, zamówiona.
Myślę bardziej o takiej cylindrycznej obudowie zeby z aku 14500 jak bateria R6 wsunąć do środka i z lewej strony jak jest czujnik SHT30 zrobić jakąś wentylacje.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
-
michal363
Mogę wydrukować, czy masz projekt?Zibi wrote: Sat Jul 16, 2022 9:15 am Też się rozglądałem za obudową i chyba w moim przypadku najszybciej będzie zrobić na drukarce 3D.
-
Zibi
Nic nie mam o projektowaniu w 3D nie mam pojęcia nigdy się tym nie zajmowałem. Jaki byłby koszt 3szt?