Problem z własną instancją Supli po poleceniu chown
-
projector
Dziennik bazy danych jest całkowicie pusty, nawet jeśli kliknę start, baza danych w ogóle się nie uruchomi.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
-
projector
dziennik stacji kontenerowej nie pokazuje nic złego .
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
-
projector
jakimś cudem przy Nowym tworzeniu aplikacji udało mi się uzyskać takie dzienniki bazy danych
-
projector
1
-
projector
Tak, przeczytałem to, nawet usunąłem mariadb i bazę danych utworzoną w głównym systemie QTS, chociaż była na innym porcie, wszystkie inne kontenery są wyłączone, port 3306 jest wolny, to widać, ponieważ jest dostępny do zainstalowania w NAT do mapowania, Komenda lsof też nie wspomina o porcie 3306, więc wydaje mi się, że problem jest nadal IP, czy się mylę?
-
projector
Gdzie go szukać? w systemie głównym nie ma takiego katalogu, a kontener nie ma dostępu do systemu głównego. w podłączonym folderze też nie znajduję takiej ścieżki, może powinien ją utworzyć przy starcie, to pytanie Jakie uprawnienia na nią umieścić? Co dziwne utworzyłem obok nowego pustego suply i też nie działa, chociaż folder z baza musiał utworzyć od podstaw i dać swoje uprawnienia(