Witam,
mam sonoff basic r2 z DS18B20, wygenerowałem oprogramowanie w GG. Chciałbym, żeby urządzenie po wyłączeniu zasilania pamiętało stan. Jest taka możliwość?
Sonoff Basic R2 - Supla - Pamięć stanów
-
Bartoni
Przeglądałem ustawienia ale nie znalazłem takiej opcji. To moje pierwsze doświadczenie z supla więc prosiłbym o jakieś podpowiedzi
-
jaku2k
- Has thanked: 1 time
Witam,Bartoni wrote: Wed Jul 20, 2022 6:21 pm Przeglądałem ustawienia ale nie znalazłem takiej opcji. To moje pierwsze doświadczenie z supla więc prosiłbym o jakieś podpowiedzi
jeśli to Twoje pierwsze doświadczenia z Suplą, to przed zadawaniem dalszych pytań, obejrzyj poradnik (lub filmy z serii poradników wprowadzających do Supli) i poczytaj trochę Forum (jeśli interesuje Cię GUI Generic, to odsyłam do odpowiedniego działu: viewforum.php?f=88).
Przyswoiwszy te rzeczy, powinieneś mieć trochę lepsze rozeznanie w temacie.
Pozdrawiam
Jakub
Jakub
-
Bartoni
jaku2k wrote: Wed Jul 20, 2022 6:44 pm
Witam,
jeśli to Twoje pierwsze doświadczenia z Suplą, to przed zadawaniem dalszych pytań, obejrzyj poradnik (lub filmy z serii poradników wprowadzających do Supli) i poczytaj trochę Forum (jeśli interesuje Cię GUI Generic, to odsyłam do odpowiedniego działu: viewforum.php?f=88).
Przyswoiwszy te rzeczy, powinieneś mieć trochę lepsze rozeznanie w temacie.
Oglądałem już te poradniki i czytałem forum. Wygenerowałem oprogramowanie w GG i wgrałem do sonoff z powodzeniem więc to nie tak, że nie zaznajmiając się z tematem zadaje pytania. Poprostu nie mogłem znaleźć odpowiedzi, gdzie znaleźć taka opcje więc zapytałem na forum.
-
Patryk
Ustawienia urządzenia -> PRZEKAŹNIKI -> 1.Przekaźnik ( podświetlony napis na niebiesko ) -> i tu wybierasz:
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.