Sonoff Basic R2 - Supla - Pamięć stanów

Bartoni

Witam,

mam sonoff basic r2 z DS18B20, wygenerowałem oprogramowanie w GG. Chciałbym, żeby urządzenie po wyłączeniu zasilania pamiętało stan. Jest taka możliwość?
Bartoni

Jest ktoś kto mógłby to wytłumaczyć?
krycha88
Been thanked: 5 times

Wejdź w ustawienia przekaźnika.
https://gui-generic-builder.supla.io/
Bartoni

Przeglądałem ustawienia ale nie znalazłem takiej opcji. To moje pierwsze doświadczenie z supla więc prosiłbym o jakieś podpowiedzi
krycha88
Been thanked: 5 times

Jak wybierzesz gpio przekaźnika to klikasz w linka na po lewej.
https://gui-generic-builder.supla.io/
jaku2k
Has thanked: 1 time

Bartoni wrote: Wed Jul 20, 2022 6:21 pm Przeglądałem ustawienia ale nie znalazłem takiej opcji. To moje pierwsze doświadczenie z supla więc prosiłbym o jakieś podpowiedzi
Witam,
jeśli to Twoje pierwsze doświadczenia z Suplą, to przed zadawaniem dalszych pytań, obejrzyj poradnik (lub filmy z serii poradników wprowadzających do Supli) i poczytaj trochę Forum (jeśli interesuje Cię GUI Generic, to odsyłam do odpowiedniego działu: viewforum.php?f=88).

Przyswoiwszy te rzeczy, powinieneś mieć trochę lepsze rozeznanie w temacie.
Pozdrawiam
Jakub
Bartoni

jaku2k wrote: Wed Jul 20, 2022 6:44 pm
Witam,
jeśli to Twoje pierwsze doświadczenia z Suplą, to przed zadawaniem dalszych pytań, obejrzyj poradnik (lub filmy z serii poradników wprowadzających do Supli) i poczytaj trochę Forum (jeśli interesuje Cię GUI Generic, to odsyłam do odpowiedniego działu: viewforum.php?f=88).

Przyswoiwszy te rzeczy, powinieneś mieć trochę lepsze rozeznanie w temacie.

Oglądałem już te poradniki i czytałem forum. Wygenerowałem oprogramowanie w GG i wgrałem do sonoff z powodzeniem więc to nie tak, że nie zaznajmiając się z tematem zadaje pytania. Poprostu nie mogłem znaleźć odpowiedzi, gdzie znaleźć taka opcje więc zapytałem na forum.
Patryk

Ustawienia urządzenia -> PRZEKAŹNIKI -> 1.Przekaźnik ( podświetlony napis na niebiesko ) -> i tu wybierasz:
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Bartoni

Patryk wrote: Wed Jul 20, 2022 8:33 pm Ustawienia urządzenia -> PRZEKAŹNIKI -> 1.Przekaźnik ( podświetlony napis na niebiesko ) -> i tu wybierasz:
Wielkie dzięki, znalazłem.

Return to “Pomoc”