GUI-Generic Builder (online)

Daro1003

Koledzy podpowiedzcie jeszcze co jest dlaczego lux mam na poziomie 0.1 a jak dam pod świętówkę to da maks 0.3 ??
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
jaku2k
Has thanked: 1 time

Daro1003 wrote: Fri Jul 29, 2022 5:53 pm Koledzy podpowiedzcie jeszcze co jest dlaczego lux mam na poziomie 0.1 a jak dam pod świętówkę to da maks 0.3 ??
@Daro1003 to jest temat dotyczący jedynie Buildera, jeśli masz jakiś problem, załóż nowy wątek w odpowiednim dziale.
Pozdrawiam
Jakub
QLQ

Daro1003 wrote: Fri Jul 29, 2022 5:53 pm Koledzy podpowiedzcie jeszcze co jest dlaczego lux mam na poziomie 0.1 a jak dam pod świętówkę to da maks 0.3 ??
Ponieważ wartość jest podzielona przez 1000 z tego ci pamiętam aby kanał temp na którym w GG jest lux nie wychodził poza skalę na wykresie, która jest do 1000
jak coś nie działa to włącz zasilanie.....
Daro1003

Czyli nie uzyskam normalnego wskazania lub zbliżonego ?
QLQ

PUSHOVER - jak to ma działac w GG ?
Zaznaczyłem opcję wraz z krańcówkami. Myślałem że jak krańcówka zmieni stan to dostanę powiadomienie Push.

Wprowadziłem Yser Key z Pushover oraz Api Key.
Ustawiłem 3 krańcówki.

I nic. Zmiana stanu okna czy drzwi lub cieczy nic nie wnosi - nie przychodzi powiadomienie. Ktoś może wytłumaczyć proszę.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
jak coś nie działa to włącz zasilanie.....
krycha88
Been thanked: 5 times

QLQ wrote: Sat Jul 30, 2022 2:50 pm PUSHOVER - jak to ma działac w GG ?
Zaznaczyłem opcję wraz z krańcówkami. Myślałem że jak krańcówka zmieni stan to dostanę powiadomienie Push.

Wprowadziłem Yser Key z Pushover oraz Api Key.
Ustawiłem 3 krańcówki.

I nic. Zmiana stanu okna czy drzwi lub cieczy nic nie wnosi - nie przychodzi powiadomienie. Ktoś może wytłumaczyć proszę.
Już nie zakładaj nowego tematu ale ten wątek GUI-Generic Builder (online) zamykam - builder działa perfekcyjnie problemy są tylko po stronie GG ;)

Odpowiadając na twoje pytanie to pushover w GG reaguje tylko na włączenie przekaźnika.
https://gui-generic-builder.supla.io/
krycha88
Been thanked: 5 times

Dawno mnie nie było, ale przez ostatni rok zajmowałem się innym projektem KSeF (zło wcielone) :evil: Na początek wrzuciłem najnowszą bibliotekę SuplaDevice i poprawiłem kilka błędów kompilacji. Co dalej to się okaże, bo widzę, że powstały alternatywne projekty :)
https://gui-generic-builder.supla.io/
lukasz06
Has thanked: 45 times
Been thanked: 21 times

Chyba już nikt nie wierzył w Twój powrót. A jednak, dobra wiadomość z rana 😀
Cieszę się że wróciłeś 💪💪💪
kris.gie
Has thanked: 1 time

Też się cieszę że wróciłeś :) . Dzisiaj rano generowałem soft z GG i mocno się zdziwiłem, gdy zobaczyłem wersję w Cloud.
[email protected]
Has thanked: 18 times
Been thanked: 26 times

krycha88 wrote: Mon Mar 02, 2026 9:25 am Dawno mnie nie było, ale przez ostatni rok zajmowałem się innym projektem KSeF (zło wcielone) :evil: Na początek wrzuciłem najnowszą bibliotekę SuplaDevice i poprawiłem kilka błędów kompilacji. Co dalej to się okaże, bo widzę, że powstały alternatywne projekty :)
No to bierz z mojego githuba co najlepsze :) https://github.com/rkalwak/GUI-Generic

Return to “GUI Generic”