U mnie zamieszczenie wykonuje się w około 30 sekund, wiec zanim umyję ręce to spokojnie mogę się załatwić
Harmonogram, wlacznik zegarowy
-
michael
mam trochę mniejsze odległości
30m to faktycznie sporo.
U mnie zamieszczenie wykonuje się w około 30 sekund, wiec zanim umyję ręce to spokojnie mogę się załatwić
-
terror
Dlatego do kazdego domu trzeba podejsc indywidualnie i pojsc na kompromis bo nigdy nie bedzie idealnej metody
no chyba, ze komus nie zalezy na pieniadzach i pompa CWU chodzi 24h/7 
-
fracz
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 6 times
Takie coś (wybieranie kiedy dany kanał ma być włączony) załatwiony sprawę?
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Last edited by fracz on Thu Oct 05, 2017 8:01 pm, edited 1 time in total.
-
michael
Fajne 
Przy termostacie możesz coś takiego "walnąć"
Przy termostacie możesz coś takiego "walnąć"
-
wojtas567
Przy flaszce wszystko lepiej idzie 
Pozdrawiam
Wojtek
Wojtek
-
terror
fracz, Pewnie, że tak! Tylko jeszcze jakby byl skok co 15 minut to bylo by idealnie!
No i jeszcze opcja np. jesli ustawione jeden dzien to zeby z automatu ustawilo na pozostalych dniach tak samo (cos ala kopiuj)
No i jeszcze opcja np. jesli ustawione jeden dzien to zeby z automatu ustawilo na pozostalych dniach tak samo (cos ala kopiuj)
-
Deiron
Ja bym nawet wprowadził ręcznie cały harmonogram, ale w chmurze jest jakiś limit i więcej włączeni i wyłączeń pompy nie mogę ustawić.
-
fracz
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 6 times
Ano jest, domyślnie 20 per user: https://github.com/SUPLA/supla-cloud/bl ... r.php#L202
Możesz sobie to zwiększyć w bazie danych, lub dać znać @pzygmunt jeśli to na org.
Możesz sobie to zwiększyć w bazie danych, lub dać znać @pzygmunt jeśli to na org.