Skoki u mnie są rzędu 0,5 stopnia czyli między 26 a 26,5 a na wykresie linia ciągła na 26,3
Czy też może to jakiś średni odczyt na wykresie jest?
Można też bezpośrednio odpalić scenę z poziomu Clouda.martinok wrote: Fri Aug 05, 2022 4:17 pm Czym można wyzwalać SCENY. Bo u siebie znalazłem tylko harmonogramem ,linkiem bezpośrednim i wyzwalaczem akcji(przycisk)?
To będzie brakowało tylko wyzwalania warunkiemklew wrote: Fri Aug 05, 2022 4:22 pmMożna też bezpośrednio odpalić scenę z poziomu Clouda.martinok wrote: Fri Aug 05, 2022 4:17 pm Czym można wyzwalać SCENY. Bo u siebie znalazłem tylko harmonogramem ,linkiem bezpośrednim i wyzwalaczem akcji(przycisk)?
Wkrótce będzie też można uruchamiać sceny z aplikacji na telefon
Moje ustawienia w zasadzie 100% opierają się o warunki :/ Kiedyś miałem harmonogramy opierające się o czas ale po dołożeniu czujników zdecydowałem się na warunki (szczególnie jak w skryptach doszły eventy) to całość systemu stała się bardzo elastyczna i żyje własnym życiem, będąc mniej kolizyjną. Bardzo ważne są też dla mnie powiadomienia Pushover...no ale jak ktoś wspomniał, supla u mnie pracuje w warunkach podtrzymywania życia
Jak zaraz po wejciu w tworzenie sceny wybierzemy lokalizację to da się ją wybrać. Natomiast jak tylko pierwszy np wybierzemy kanał to lokalizacji już nie wybierzemy.pzygmunt wrote: Wed Aug 03, 2022 7:37 pm Wybór lokalizacji będzie zmieniony. Teraz można w ogóle nie wybrać, a w rzeczywistości ma być to obowiązkowe.