Wrzucę jutro brakujące plikiEspablo wrote: Mon Oct 09, 2017 6:06 pm tylko, że mój problem wychodzi jeszcze na etapie kompilacji w Android Studio
v1.6 BETA
-
kml
Ta przedostatnia też była ok. Chociaż od dawna marzy mi się zamykanie suwaka po wciśnięciu przycisku.
-
michael
Potwierdzam problem. Wszystko działa, ale uruchamianie aplikacji (ekran Łączenie...) uruchamia się około 10-20 sekund, gdzie w poprzedniej wersji było to natychmiast. Problem również jest z zamknięciem aplikacji - przycisk na telefonie wstecz po prostu nie odpowiada i nie da się bez kombinacji wyjść z aplikacji. Telefon LG G3 - wersja Android 6.0kml wrote: Mon Oct 09, 2017 6:20 pm Czy jest gdzieś dostępna poprzednia wersja apki w wersji produkcyjnej, bo po dzisiejszej aktualizacji do 1.6 (ze sklepu Play) otwiera się nieakceptowanie długo
(Własny serwer, logowanie ID/hasło).
Jeżeli można to również poproszę o poprzednią wersję
-
Zybi
Ja awaryjnie korzystam obecnie z niebieskiej apki.
-
pzygmunt
- Been thanked: 59 times
Możecie sprawdzić tą wersję
https://drive.google.com/open?id=0B3DJS ... Xcza19lSFk
?
Pierwsze połączenie będzie wolne, ale każde kolejne powinno już działać tak jak w poprzednich wersjach.
Dajcie znać czy jest OK.
https://drive.google.com/open?id=0B3DJS ... Xcza19lSFk
?
Pierwsze połączenie będzie wolne, ale każde kolejne powinno już działać tak jak w poprzednich wersjach.
Dajcie znać czy jest OK.
SUPLA.... Nareszcie w domu.
-
michael
Potwierdzam. Działało tak jak napisałeśpzygmunt wrote: Tue Oct 10, 2017 10:05 am Pierwsze połączenie będzie wolne, ale każde kolejne powinno już działać tak jak w poprzednich wersjach.
Dajcie znać czy jest OK.
Potem problem z zamknięciem aplikacji.
-
michael
Jeszcze testuję. Wyczyściłem całkowicie aplikację i wgrałem na nowo. Póki co nie udało mi się wywołać ponownie problemu z zamknięciem. Wygląda na to, że wszystko działa poprawnie.