SUPLA Scripts
-
wojtas567
A jak tam wilgotność
, jest jakakolwiek szansa

Pozdrawiam
Wojtek
Wojtek
-
michael
No no
Sterownie głosem wygląda bardzo obiecująco. Wstępnie już sobie popisałem komendy - bardzo podoba mi się patent przełącz i dodawania większej ilości akcji pod jedno polecenie, dzięki czemu będę mógł przełączać wieczorem światło z głównego na boczne albo zgasić wszystko poleceniem "OK, Google dobranoc" 
-
nowy1
sterowanie za pomocą supla.fracz.com ?michael wrote: Tue Oct 10, 2017 6:03 am No noSterownie głosem wygląda bardzo obiecująco. Wstępnie już sobie popisałem komendy - bardzo podoba mi się patent przełącz i dodawania większej ilości akcji pod jedno polecenie, dzięki czemu będę mógł przełączać wieczorem światło z głównego na boczne albo zgasić wszystko poleceniem "OK, Google dobranoc"
![]()
-
michael
Na supla.fracz.com jeszcze nie, ale w wersj pre-releaste v2.3.0-alpha.1
A tak na dzień dzisiejszy to u mnie voice działa bardzo dobrze w wersji 1.0 skryptów.
A tak na dzień dzisiejszy to u mnie voice działa bardzo dobrze w wersji 1.0 skryptów.
-
michael
Dochodzą i za każdym razem wywołują uśmiech na mojej twarzyfracz wrote: Tue Oct 10, 2017 7:27 am Widzę że powiadomki z githuba dochodząJest tam wrzucona pierwsza działająca wersja, jeszcze się może sporo pozmieniać dlatego nie publikuję jej jeszcze "oficjalnie"
![]()
-
nowy1
Kiedy będzie aktualizacja na https://supla.fracz.com/fracz wrote: Tue Oct 10, 2017 7:27 am Widzę że powiadomki z githuba dochodząJest tam wrzucona pierwsza działająca wersja, jeszcze się może sporo pozmieniać dlatego nie publikuję jej jeszcze "oficjalnie"
![]()