Czy jest jakiś problem z svr19? Aplikacja nie wczytuje urządzeń. Nie mam też dostępu do kanałów przez stronę…
Edit: jest już ok
Problem z serwerem svr19?
-
UbU
Last edited by UbU on Sat Sep 03, 2022 10:03 am, edited 1 time in total.
-
UbU
Zauważyłem, że intensywniejsze zmiany w konfiguracji urządzeń prowadzą do zawieszenia się całości na kilka minut.
-
UbU
Tworzenie/modyfikacja scen i akcji.
Usuwania/wyłączanie urządzeń.
Zauważyłem też, że akcja Wyłączenie w jednym przypadku aktywuje się przy włączaniu
Masz może dostęp do logów z moich działań?
Edit: akcja Włączenie też działa na odwrót
Usuwania/wyłączanie urządzeń.
Zauważyłem też, że akcja Wyłączenie w jednym przypadku aktywuje się przy włączaniu
Masz może dostęp do logów z moich działań?
Edit: akcja Włączenie też działa na odwrót
-
UbU
Wygląda, że akcje Włączenie/Wyłączenie działają na odwrót, gdy podepnie się sceny. Przy sterowaniu kanałami działa normalnie.
-
UbU
Czy ja dobrze rozumiem, że wyzwalacz akcji „Włączenie” aktywuje się, gdy kanał przechodzi ze stanu „wyłączony” na „włączony”, a wyzwalacz „Wyłączenie” odwrotnie?
-
klew
- Has thanked: 134 times
- Been thanked: 137 times
Wyzwalacze akcji to reakcje na przyciski, a nie na stan kanału.UbU wrote: Sat Sep 03, 2022 8:24 pm Czy ja dobrze rozumiem, że wyzwalacz akcji „Włączenie” aktywuje się, gdy kanał przechodzi ze stanu „wyłączony” na „włączony”, a wyzwalacz „Wyłączenie” odwrotnie?
Napisz może o jakim urządzeniu mówimy i co chcesz zrobić, to łatwiej będzie coś podpowiedzieć
Najlepsze suple dla Twojego domu