Kolejność modułów

byniom
Been thanked: 1 time

W jaki sposób mogę zmienić kolejność wyświetlania modułów w danej lokalizacji ? Kolejnośc lokalizacji jest ustawiana alfabetycznie więc dodaję przed nazwą cyfrę natomiast w samych modułach to nie działa. Moduł który dodałem ostatni do lokalizacji jest zawsze pierwszy na liście w danej lokalizacji a chciałbym zmienić ta kolejność bez wprowadzania modułów w stan konfiguracji i wprowadzania ponownie. Czy jest jakiś sposób żeby to zmienić ?
pzygmunt
Been thanked: 59 times

W tej chwili sortują się wg typ/nazwa
Póki co nie można tego zmienić
SUPLA.... Nareszcie w domu.
byniom

Wedle nazwy już próbowałem , dodawałem cyfrę na początku nazwy funkcji i nie pomogło ale wcześniej miałem w innej kolejności i wydaje mi się że to kolejnośc dodawania modułów za to odpowiada
pzygmunt
Been thanked: 59 times

SUPLA.... Nareszcie w domu.
byniom

Nie zabardzo mi to pomoże bo się na tym nie znam żeby coś pozmieniać i skompilować . Wcześniej na cloudzie miałem w innej kolejności a po przepięciu wszystkiego na raspberry jest inaczej , trzeba będzie się przyzwyczaić choć w jednej lokalizacji usunąłem i przypisałem w innej kolejności moduły i się pozycje zmieniły natomiast w innej lokalizacji już to nie zadziałało . :)

Return to “Pomoc”