Witam. Chodzi mi wartość bilans miedzyfazowy wektorowy. Energia czynna pobrana.
Na załączniki widać wartość 6,61 jest to z całego okresu. Gdzie ją mogę znaleźć na wykresie.
MEW-01 - Licznik energii elektrycznej sterowanie
-
przemek25l
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
-
przemek25l
Licznik mam 3 dni. Jak zmieniam okres to nic nie zmienia. Co oznacza wartość 0? Na chmurce ? Jak sprawdzałem arytmetyczny i wektorowy to oczywiście słupki szare się zmieniają.
-
przemek25l
Dziękuję. Widać że na miesięcznym można odczytać z wykresu w miarę dokładnie. Jak zaliczyłem dzienne to się nie zgadzało
. Mam jeszcze pytania. Czy da się zrobić żeby wartości pojawiały się w okienku. Ułatwia to sprawę przy uzupełnianiu excela.
Co oznacza wartość zero w żółtym polu. Czy powinna tam być wartość wektorowa mocy pobraniej?
Co oznacza wartość zero w żółtym polu. Czy powinna tam być wartość wektorowa mocy pobraniej?
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
-
Meehaw
Cześć,
W wracając do pierwotnego tematu - jest szansa sterować innymi urządzeniami podczas nadprodukcji? Można ustawić warunki i sterować innymi urządzeniami w zależności od tego co pokazuje Mew?
W wracając do pierwotnego tematu - jest szansa sterować innymi urządzeniami podczas nadprodukcji? Można ustawić warunki i sterować innymi urządzeniami w zależności od tego co pokazuje Mew?
-
Meehaw
Dzięki
Jeżeli będę miał problemy żeby to ogarnąć będę pytać
Jeżeli będę miał problemy żeby to ogarnąć będę pytać