A z jakiej aplikacji pochodzi ten screen...?
Supla i Exta-life w jednej aplikacji??
A z jakiej aplikacji pochodzi ten screen...?
Naklejka nie jest na czujnikGang wrote: Wed Oct 12, 2022 3:39 am Do mnie również dotarł i również kurierka dała mu popalić![]()
Mocowanie na magnes super sprawa.
Naklejka lekko za duża względem urządzenia.
Kabelek wg mnie mógłby być płaski, aby móc to łatwiej upchnąć za szafkę
Zasilanie mogłoby wchodzić w podstawkę, a najlepiej jakby były dwie opcje, od dołu [tak jak jest] lub od spodu. Bo wieszanie go na ścianie teraz trochę odpada![]()
Jaki jest przewidywany zakres temperatur i pracy? Zewnętrzna kondensacja go nie ubije?
Bo jak to w salonie zamontuje to mnie żona z domu wywali ;p korci mnie wsadzić to pod wiatę na dworze.
Serwer nie powinien mieć wpływu. Jedyne objawy niezaktualizowanego serwera, to dziwne pomiary (u mnie długo pokazywało się po prostu 0 w apce), a po czasie pojawiały się jakieś normalne pomiary, ale też nie aktualizowały się co 30 s, tylko bardziej losowo i rzadziej.lesny8 wrote: Wed Oct 12, 2022 5:33 am Mój egzemplarz się zawiesza i grzeje, albo po pewnym czasie działania nie usypia ale rozłącza się z serwerem, dlatego po restarcie pokazuje taką wyższą temperature. Jak go wtedy dotykam to jest lekko ciepły.
Czy jest to spowodowane podłączeniem do serwera nie wspierającego jeszcze deep sleep? Nie wiem, nie wykluczam, ale nie wydaje mi się.
@Goral64 czy u Ciebie pomiary są cały czas?
Aktualizacja softu (aka "mruganie jak wściekły"lesny8 wrote: Tue Oct 11, 2022 8:05 pm Co do samej procedury dodawania do Clouda, to u mnie coś na lokalu nie poszło. Chciałem dodać z apki, ale THW się nie zarejestrowałMrugał jak wściekły, jakby się aktualizował, a w apce miałem