Tak, część wprowadzonych przeze mnie zmian mam już połączone od jakiegoś czasu.
Nie udostępniam tej wersji, bo brakuje jej odblokowanej rotacji oraz obsługi profili. Czekam, aż w wersji oficjalnej profile się pojawią, aby móc zmigrować wszelkie dotychczasowe ich ustawienia do oficjalnego rozwiązania, aby użytkownicy nie musieli rejestrować od nowa apki w chmurach. Sam mam 12 profili z czego z 5 aktywnie korzystam.
SUPLA∞ kolejna alternatywna aplikacja na Androida
-
slawek
Mam 17 i daje radę 
TEORIA jest wtedy gdy wszystko wiemy i nic nie działa
PRAKTYKA jest wtedy gdy wszystko działa a my nie wiemy dlaczego
My łączymy teorię z praktyką czyli nic nie działa i nikt nie wie dlaczego
PRAKTYKA jest wtedy gdy wszystko działa a my nie wiemy dlaczego
My łączymy teorię z praktyką czyli nic nie działa i nikt nie wie dlaczego
-
slavo_s2k
Jak zmienić profil w momencie gdy ten Cloud do którego byłem ostatnio zalogowany w danym momencie nie działa, mam tylko okno "Łączenie" i dostępna "Ustawienia" gdzie mogę dodać profil, ale jak wejść w listę zapamiętanych profili?
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
W ustawieniach masz pewnie adres IP a nie domenę i dlatego się tak dzieje.
Wejdź w ustawienia, zmień adres IP na nazwę jakiegoś serwera, który odrzuci Twoje połączenie np. srv1.supla.org, wtedy zobaczysz żółty ekran z przyciskiem kierującym do ekranu z wyborem profilu.
Wejdź w ustawienia, zmień adres IP na nazwę jakiegoś serwera, który odrzuci Twoje połączenie np. srv1.supla.org, wtedy zobaczysz żółty ekran z przyciskiem kierującym do ekranu z wyborem profilu.
SOP 2023 
SOP 2024
Czekam na kolejne Supla Offline Party
:
cz->b
+ila
SOP 2024
Czekam na kolejne Supla Offline Party
-
QLQ
Cholibka... już myślałem, że oddałeś jakąś nową wer App SUPLA∞lesny8 wrote: Fri Apr 15, 2022 10:10 am W ustawieniach masz pewnie adres IP a nie domenę i dlatego się tak dzieje.
jak coś nie działa to włącz zasilanie.....
-
forall
Kolega ładnie zagrzebany 

Trochę czasu minęło 
10xSRW-01, 1xSBW-01 + 2xMEW-01