adres serwera nie został znaleziony...

prezesik
Posts: 63
Joined: Thu Aug 17, 2017 10:19 am

Wed Oct 18, 2017 2:23 pm

Witam a gdzie ta konfiguracja ?
User avatar
pzygmunt
Posts: 7024
Joined: Tue Jan 19, 2016 9:26 am
Location: Paczków
Contact:

Wed Oct 18, 2017 2:32 pm

Przytrzymujesz przycisk przez min 5 sek aż zacznie szybko migać dioda.
Następnie łączysz się z siecią WiFi rozpoczyjnającą się od nazwy "SUPLA" i otwierasz stronę http://192.168.4.1
prezesik
Posts: 63
Joined: Thu Aug 17, 2017 10:19 am

Wed Oct 18, 2017 2:48 pm

adres 192.168.4.1 witryna nieosiągalna
User avatar
pzygmunt
Posts: 7024
Joined: Tue Jan 19, 2016 9:26 am
Location: Paczków
Contact:

Wed Oct 18, 2017 2:56 pm

Połączyłeś się z siecią WiFi tego modułu ?
prezesik
Posts: 63
Joined: Thu Aug 17, 2017 10:19 am

Wed Oct 18, 2017 9:11 pm

Tak
prezesik
Posts: 63
Joined: Thu Aug 17, 2017 10:19 am

Wed Oct 18, 2017 9:13 pm

Tylko ta dioda zielona cały czas miga szybko
koyak
Posts: 21
Joined: Mon Sep 11, 2017 11:12 am

Wed Oct 18, 2017 9:22 pm

prezesik wrote:
Wed Oct 18, 2017 9:13 pm
Tylko ta dioda zielona cały czas miga szybko
To wypnij zasilanie i wepnij. Będzie ok.
User avatar
pzygmunt
Posts: 7024
Joined: Tue Jan 19, 2016 9:26 am
Location: Paczków
Contact:

Thu Oct 19, 2017 7:36 am

prezesik wrote:
Wed Oct 18, 2017 9:13 pm
Tylko ta dioda zielona cały czas miga szybko
Jak jest w trybie konfiguracji to ma migać.
Trzeba si wtedy połączyć z siecią SUPLA-*****
prezesik
Posts: 63
Joined: Thu Aug 17, 2017 10:19 am

Thu Oct 19, 2017 11:55 am

łączy się z wi fi połączono i dalej nie odnaleziono serwera,operator pley szuka przyczyny ale opornie
User avatar
pzygmunt
Posts: 7024
Joined: Tue Jan 19, 2016 9:26 am
Location: Paczków
Contact:

Thu Oct 19, 2017 11:56 am

Ja o jednym, Ty o swoim.
Post Reply