Zaprojektuj grafikę na obudowę THW-01.
-
Wasze spostrzeżenia dotyczące gładkiej obudowy THW-01 zainspirowały nas.
Zachęcamy do wzięcia udziału w zabawie, w której do wygrania jest 10 szt. THW-01 i 10 szt. naszych firmowych polarów.
Co trzeba zrobić?
Zaproponuj grafikę jaka Twoim zdaniem mogłaby zdobić obudowę naszego nowego czujnika. Nagrodzimy 10 autorów, naszym zdaniem najciekawszych grafik. Przy wyborze będziemy kierować się założeniem, aby zaproponowany wzór wyglądał dobrze niezależnie od tego pod jakim kątem będzie oglądany.
W konkursie na forum do wygrania jest 10 czujników THW-01 i 10 polarów firmowych Supla by Zamel ale autor najlepszego projektu ma szanse na coś jeszcze!
Jeżeli któraś z wyróżnionych grafik zostanie uznana przez nas za odpowiednią do wykorzystania w regularnej produkcji zaproponujemy jej autorowi współpracę.
Czekamy na Wasze propozycje do 4.11.2022 do godziny 23:59. Pamiętajcie aby koncepcje grafiki uwzględniały kryterium prezentacji pod różnym kątem. O wynikach poinformujemy Was na forum 10.11.2022.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
43-200 Pszczyna
ul. Zielona 27
Wsparcie techniczne: 32 211-35-55
ul. Zielona 27
-
Super inicjatywa!
Zanim zaproponuję swoją zapytam tylko: Dlaczego odpadła wersja z kropelką i termometrem którą widzieliśmy w relacji z targów?
Dla mnie to właśnie była taka idealna prezentacja roli urządzenia bez jakiegoś kłucia w oczy:)
Zanim zaproponuję swoją zapytam tylko: Dlaczego odpadła wersja z kropelką i termometrem którą widzieliśmy w relacji z targów?
Dla mnie to właśnie była taka idealna prezentacja roli urządzenia bez jakiegoś kłucia w oczy:)
-
THW nie ma czegoś takiego jak góra, czy dół i nadruk sugerujący "włąściwą pozycję" może czasem utrudniać podłączenie zasilania w wygodny sposób.przygod wrote: Fri Oct 21, 2022 11:37 am Super inicjatywa!
Stąd też pewnie to kryterium:
Przy wyborze będziemy kierować się założeniem, aby zaproponowany wzór wyglądał dobrze niezależnie od tego pod jakim kątem będzie oglądany.
Kiedy będzie Supla Offline Party / SOP#2025 ?
-
A spróbuje
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
-
Od początku jesteście w tym projekcie jako społeczność. Chcemy dalej to kontynuować, stąd taki pomysł. Jak wcześniej pisał klew, ciężko jest spozycjonować to urządzenie. Będzie fajna zabawa.przygod wrote: Fri Oct 21, 2022 11:37 am Super inicjatywa!
43-200 Pszczyna
ul. Zielona 27
ul. Zielona 27
-
Nie jestem grafikiem, więc będzie amatorsko.
-
Wiem że to banalne ale założyłem sobie:
- było to na tyle delikatne by bez problemu mogło wisieć na ścianie
- by nadruk uwzględniał diodę..
- nadal wywoływało pytania "a co to?"
- było to na tyle delikatne by bez problemu mogło wisieć na ścianie
- by nadruk uwzględniał diodę..
- nadal wywoływało pytania "a co to?"
-
To, że obecnie czujnik nie ma żadnego nadruku to chyba moja wina. Zasugerowałem, że z uwagi na to, że urządzenie może być zamontowane pod różnym kątem to nadruk, który ma orientację pionową lub poziomą może być problematyczny. Dlatego sugeruję aby propozycje uwzględniały to, że ktoś z uwagi na wyjście usb może montować THW pod różnym kątem.
-
@przygod - super pomysł aby LED wpisywał się w logo Supli.
-
No i to jest słuszne podejście i ja bym nie wrzucał żadnej grafiki na lico.
Widzimy się na Supla Offline Party Season 2025