No właśnie pamiętam że ktoś kiedyś wspominał tu na forum o tej aplikacji ale nie znalazłem tego wątku. Nie mniej jednak, próbowałem wkleić link bezpośredni wygenerowany do tej sceny we wspomnianej aplikacji ale coś chyba źle robię bo wyskakuje mi jakiś komunikat "SUPLA-Cloud will not work without Javascript"myxhir wrote: Sat Oct 29, 2022 7:57 pmNa szybko to aplikacja skróty HTTP. Generujesz link bezpośredni w cloudzie wykonujący scenę i w tej apce wklejasz linkmareks6 wrote: Sat Oct 29, 2022 6:07 pm Rozumiem, że na dzień dzisiejszy nie ma jeszcze możliwości odpalenia sceny z poziomu aplikacji? Dodałem swoją pierwszą scenę (otwieranie i blokowanie bramy wjazdowej), przetestowałem ją bezpośrednio z cloud (działa), wybrałem odpowiednią lokalizację, lecz niestety nie ma jej w wybranej lokalizacji w aplikacji Supla... Coś robię źle czy po prostu trzeba czekać na jakieś update ze strony twórców supli?
Sceny
-
mareks6
-
robertklepacki94
- Has thanked: 5 times
- Been thanked: 14 times
Jak masz jakieś urządzenie z GG i wolnymi GPIO możesz sobie zrobić plombę.myxhir wrote: Sat Oct 29, 2022 7:57 pmNa szybko to aplikacja skróty HTTP. Generujesz link bezpośredni w cloudzie wykonujący scenę i w tej apce wklejasz linkmareks6 wrote: Sat Oct 29, 2022 6:07 pm Rozumiem, że na dzień dzisiejszy nie ma jeszcze możliwości odpalenia sceny z poziomu aplikacji? Dodałem swoją pierwszą scenę (otwieranie i blokowanie bramy wjazdowej), przetestowałem ją bezpośrednio z cloud (działa), wybrałem odpowiednią lokalizację, lecz niestety nie ma jej w wybranej lokalizacji w aplikacji Supla... Coś robię źle czy po prostu trzeba czekać na jakieś update ze strony twórców supli?
Kanał przekaźnikowy (u mnie brama ustawiiona na 1sek)-->kanał AT. Ja mam tak od początku wprowadzenie scen.
Wziąłem udział w Supla Offline Party 2023
-
xcszuwar
Witam
Proszę o informację czy jest możliwość załączania / wyłącznia pompy obiegowjej w rozdzielaczu podłogówki w zależności od temperatury pomieszczenia ?
1. pompa działa razem z Sanoff basic.
2. w pomieszczeniu jest wemos x z czujnikiem th30 ( temp+ wilgotność)
Interesuje mnie ustawienie minimalnego i maksymalnego przedziału temperatury w której pompa będzie się włączać wyłączać w zależności od tego co pokażę czujnik temperatury w pomieszczeniu
Proszę o informację czy jest możliwość załączania / wyłącznia pompy obiegowjej w rozdzielaczu podłogówki w zależności od temperatury pomieszczenia ?
1. pompa działa razem z Sanoff basic.
2. w pomieszczeniu jest wemos x z czujnikiem th30 ( temp+ wilgotność)
Interesuje mnie ustawienie minimalnego i maksymalnego przedziału temperatury w której pompa będzie się włączać wyłączać w zależności od tego co pokażę czujnik temperatury w pomieszczeniu
xcszuwar
https://sobianowice.aqi.eco/pl
30 urządzeń Supla

https://sobianowice.aqi.eco/pl
30 urządzeń Supla
-
Basmar
viewtopic.php?t=11675mareks6 wrote: Sat Oct 29, 2022 6:07 pm Rozumiem, że na dzień dzisiejszy nie ma jeszcze możliwości odpalenia sceny z poziomu aplikacji? Dodałem swoją pierwszą scenę (otwieranie i blokowanie bramy wjazdowej), przetestowałem ją bezpośrednio z cloud (działa), wybrałem odpowiednią lokalizację, lecz niestety nie ma jej w wybranej lokalizacji w aplikacji Supla... Coś robię źle czy po prostu trzeba czekać na jakieś update ze strony twórców supli?
No i cały plan spalił na panewce