Zaprojektuj grafikę na obudowę THW-01.
-
krystian1507
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
-
wartec

You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
tomkg
Propozycja:
-
juto1
Moje propozycje 
-
Wojtek1
Mam jeszcze kilka pomysłów na ulepszenie moich wcześniejszych grafik.
-
klimasstudio
Widzę same talenty graficzne. Z moimi umiejętnościami mogę się schować chyba ale może coś spróbuję. Ja bym wiele z tych co są chciał w wersji aby móc sobie wydrukować jako naklejkę:)
Więc chodź OSUPLUJE Ci dom
Druk 3D - > https://klimastech.eu.org/druk-3d
Druk 3D - > https://klimastech.eu.org/druk-3d
-
Wojtek1
Właśnie naklejka to mógłby być dobry pomysł. Bo super są te grafiki ale niestety większość kupujących nie jest aż takimi zapaleńcami Supli i woli mieć delikatną grafikę aby THW nie rzucał się aż tak w oczy. A fajnie jakby w pudełku były też dopasowane naklejki z najlepszymi projektami żebyśmy mogli sobie upiększyć nasz THW

-
jaku2k
- Has thanked: 1 time
Witam,
w załączniku przesyłam moje projekty.
Propozycja pierwsza jest o tyle fajna, że nawet będąc monochromatyczną pozostaje w pełni czytelna.
W kolejnej wiadomości doślę jeszcze jedną opcję...
w załączniku przesyłam moje projekty.
Propozycja pierwsza jest o tyle fajna, że nawet będąc monochromatyczną pozostaje w pełni czytelna.
W kolejnej wiadomości doślę jeszcze jedną opcję...
Last edited by jaku2k on Fri Nov 04, 2022 9:08 pm, edited 1 time in total.
-
jaku2k
- Has thanked: 1 time
i jeszcze jedna grafika, trochę bardziej uniwersalna. Kiedyś zrobiłem ją z myślą o GUI Genericu... może znajdzie zastosowanie tutaj 
Przedstawia symbol czipu z wplecionym logo Supli. Logo Supli ma to do siebie, że nie reprezentuje typowej figury, więc jakkolwiek zrotowane nawiązuje do swojej koncepcji (trzy połączone kółeczka).
Grafika jest czytelna w wersji monochromatycznej: ...ale możemy dodać rozjaśnienie kolorem akcentowym. Jeśli miałaby się znaleźć na obudowie THW, to można by pokryć jedno z kółeczek z diodą i w środku takiego kółeczka umieścić promień gradientu koloru akcentowego (zielonego):
Przedstawia symbol czipu z wplecionym logo Supli. Logo Supli ma to do siebie, że nie reprezentuje typowej figury, więc jakkolwiek zrotowane nawiązuje do swojej koncepcji (trzy połączone kółeczka).
Grafika jest czytelna w wersji monochromatycznej: ...ale możemy dodać rozjaśnienie kolorem akcentowym. Jeśli miałaby się znaleźć na obudowie THW, to można by pokryć jedno z kółeczek z diodą i w środku takiego kółeczka umieścić promień gradientu koloru akcentowego (zielonego):
Pozdrawiam
Jakub
Jakub
-
gervee
Jeszcze nie jest za późno to ode mnie coś takiego