Cześć,
Czy możecie dołożyć obsługę afore to buildera?
Była biblioteka do arduino na forum, ale dobrze by to było mieć w bardziej cywilizowanej formie, czyli ip i hasło do modułu wifi falownika zw ustawieniach i dostęp do www modułu...
Afore
-
klew
- Has thanked: 136 times
- Been thanked: 137 times
Do przykładów dla falowników w bibliotece dodam interfejs webowy.
Osobiście uważam że takie bramki i integracje lepiej robić na jakimś małym serwerze/malinie.
W obecnej bibliotece jest to już mniej więcej wspierane. Integracja z froniusem na pewno działa. Pozostałe musiałabym śledzić
Osobiście uważam że takie bramki i integracje lepiej robić na jakimś małym serwerze/malinie.
W obecnej bibliotece jest to już mniej więcej wspierane. Integracja z froniusem na pewno działa. Pozostałe musiałabym śledzić
Najlepsze suple dla Twojego domu 
-
desaint
No tak też mnie się zdaje, ale pisałeś że jest wiec moze o czymś nie wiedziałem...klew wrote: Mon Nov 07, 2022 6:07 am W obecnej bibliotece jest to już mniej więcej wspierane. Integracja z froniusem na pewno działa. Pozostałe musiałabym śledzić
-
desaint
Zatem poproszę o dołączenie do GG 
Chce tam użyć jakiś ds1820, może kontaktron może przekaźnik. Sam nie potrafię tego wszystkiego zbudowac, cpp to nie moja bajka.
Chce tam użyć jakiś ds1820, może kontaktron może przekaźnik. Sam nie potrafię tego wszystkiego zbudowac, cpp to nie moja bajka.
-
LukiSpajder
- Has thanked: 25 times
- Been thanked: 34 times
Może komuś się przyda gotowy soft do Afory ,
lukfud udostępnił coś takiego :
viewtopic.php?p=95101#p95101
lukfud udostępnił coś takiego :
viewtopic.php?p=95101#p95101