ZAMEL - ZAPROSZENIE DO TESTÓW LEW-01 :)

arturo

Ja bym zmontował do monitorowania klimatyzacji. Oj przydałby się przydał :)
goliaaat

Witam
Ja bym zamontował do pompy ciepła Stibel Elektron
bulek68

I ja już dawno nic nie testowałem. Mam dla niego ciężkie zadnie, zliczał by energię pożeraną przez grzałkę 3kw w zbiorniku cwu.
winek1986

U mnie w mieszkaniu znalazłby zastosowanie do monitorowania zużycia kWh oświetlenia, akurat są podłączone na 1 fazie i zabezpieczeniu B10.

Tulejki i przewód lgy czekają już na montaż w rozdzielnicy LEW-01.

Pozdrawiam
sherif14

Ameryki nie odkryję, ale chętnie przetestowałbym LEWa monitorując pracę klimy /pompy ciepła. Mam ją od tego roku i w nadchodzącym sezonie grzewczym taki monitoring zużycia byłby idealny.
przygod

Z checią użyłbym do monitorowania osobnego obwodu rekuperacji. Niestety, dotychczas używany moduł Blitzwolf się nie sprawdził :(
toudip

W rozdzielni do pomiaru pompy głębinowej - służąca do automatycznego nawodnienia calej działki
MMarcin

Chętnie przetestuję w mojej instalacji UPS.
Brakuje mi właśnie zdalnego podglądu parametrów sieci.
Marcin
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Lewiatanx

Idealne urządzenie do przetestowania w moim mieszkanku, 1 faza i mógłbym porównać jakość i dokładność z podobnym Chińskim "wynalazkiem" . Urządzenia pracują i kontrolowane są poprzez HomeAssistsnt, dlatego też przede wszystkim testowanie polegało będzie na integracji i sposobie przedstawiania danych w HA. 🙂
tgaweda

Mamy w firmie „problem” z jednym z urządzeń. Wysnuliśmy razem z kolegami z UR pewną hipotezę. LEW-01 przydałoby się nam do jej potwierdzenia lub obalenia. Generalnie chodzi o analizę przepływu prądu w czasie.

Return to “Nowości”