Serdecznie dziękujemy wszystkim za zaangażowanie. Wszystkie pomysły, które tutaj zaprezentowaliście zasługują na miano innowacyjnych. Ciężko było wybrać spośród tylu projektów. Jednogłośnie pierwsze miejsce zajęła grafika kolegi "kryczka", który otrzyma THW-01 właśnie z tym nadrukiem. Gratulacje.
Oczywiście do rozdania mieliśmy 10 kompletów więc poniżej kolejni szczęśliwcy.
przygodalex
juto1
krystian1507
wartec
przygod
Duch_
pietras81
myxhir
tomekk87
Wszystkie osoby proszę o podanie rozmiaru polara, a do wyboru mamy M, L, XL, Osoby, których nicki są oznaczone na czerwono proszę o dane teleadresowe do wysyłki. Jeszcze raz serdecznie dziękujemy za zabawę.
Zaprojektuj grafikę na obudowę THW-01.
-
przygod
Dziękuję:)
Moje propozycja pozakonkursowa dla Zamela. Jako że kształt urządzenia idealnie pasuje do nowych propozycji naklejek, być może niektóre z nich można by było dołączyć do pudełek?:) Ta poniżej bazuje na nr 11.
Moje propozycja pozakonkursowa dla Zamela. Jako że kształt urządzenia idealnie pasuje do nowych propozycji naklejek, być może niektóre z nich można by było dołączyć do pudełek?:) Ta poniżej bazuje na nr 11.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
-
Mirosław F.
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 22 times
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
43-200 Pszczyna
ul. Zielona 27
Wsparcie techniczne: 32 211-35-55
ul. Zielona 27
-
Mirosław F.
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 22 times
Jeszcze nie wiemy co zrobimy. ale 'kryczka" dostanie urządzonko w wygranym nadrukiemPietras81 wrote: Tue Nov 08, 2022 11:52 am Również gratulacje dla zwycięscy i pozostałych wybrańców. Tak zapytam z ciekawości będzie to w formie trwałego nadruku czy naklejki.
Priv również napisałem.
43-200 Pszczyna
ul. Zielona 27
ul. Zielona 27
-
kryczka
Mirosław F. wrote: Tue Nov 08, 2022 11:56 amJeszcze nie wiemy co zrobimy. ale 'kryczka" dostanie urządzonko w wygranym nadrukiemPietras81 wrote: Tue Nov 08, 2022 11:52 am Również gratulacje dla zwycięscy i pozostałych wybrańców. Tak zapytam z ciekawości będzie to w formie trwałego nadruku czy naklejki.
Priv również napisałem..
Dzięki
Dajcie znać gdzie wysłać projekt.
Montaż instalacji elektrycznych, elektronika, informatyka, automatyka. Inteligentne domy, telewizja przemysłowa, instalacje alarmowe.