Cloud 22.11 i harmonogram zaawansowany - bug

YoMan
Has thanked: 3 times
Been thanked: 3 times

Na moje oko jest bug, którego wcześniej nie zauważyłem, aczkolwiek prawdopodobnie występował.
W przypadku tworzenia harmonogramu zaawansowanego, jeżeli mamy kilka pozycji i chcemy jedną z nich skasować to zamiast niej kasuje się ostatnia pozycja harmonogramu. Dla jasności: mam 4 terminy, kiedy się odpala harmonogram i 2. pozycja już mi nie jest potrzebna - kasuję ją to ona zostaje a kasuje się ostatnia. Efekt: trzeba ręcznie przepisać harmonogramy od wystąpienia, które chcemy usunąć (na zasadzie po kroczku o jeden w górę) i na końcu ostatnie usunąć.
YoMan
Has thanked: 4 times
Been thanked: 6 times

fracz
Has thanked: 4 times
Been thanked: 6 times

Sprawdziłem i u mnie działa to poprawnie. Jakiej przeglądarki używasz?
klew
Has thanked: 134 times
Been thanked: 137 times

fracz wrote: Thu Nov 17, 2022 7:08 pm Sprawdziłem i u mnie działa to poprawnie. Jakiej przeglądarki używasz?
U mnie to działa niepoprawnie.

Chrome (na Ubuntu)
Version 107.0.5304.87 (Official Build) (64-bit)

Edit: tzn. działało niepoprawnie 15 listopada. Dziś działa rzeczywiście ok... :roll:

Kolejny edit ;) - jednak działa niepoprawnie, ale dla opcji "zaawansowny"
Najlepsze suple dla Twojego domu :mrgreen:
YoMan
Has thanked: 3 times
Been thanked: 3 times

fracz wrote: Thu Nov 17, 2022 7:08 pm Sprawdziłem i u mnie działa to poprawnie. Jakiej przeglądarki używasz?
ja mam Firefoxa. Chodzi o harmonogram zaawansowany. Może to wynikać z tego, że najpierw (kilka mies temu) zrobiłem harmonogram tygodniowy a teraz się przełączyłem na zaawansowany
YoMan

Mój problem nie do końca związany z tematem ale nie chciałem zakładać nowego..
Mam dwa harmonogramy które mają się wykonać 30min pod zachodzie słońca i jeden się wykonuje 2min później dlaczego nie o tej samej godzinie? Zaznaczyłem strzałką czas wykonania.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Zibi_007
Has thanked: 10 times
Been thanked: 31 times

kurus wrote: Tue Oct 14, 2025 4:41 pm Mój problem nie do końca związany z tematem ale nie chciałem zakładać nowego..
Mam dwa harmonogramy które mają się wykonać 30min pod zachodzie słońca i jeden się wykonuje 2min później dlaczego nie o tej samej godzinie? Zaznaczyłem strzałką czas wykonania.
Hasło klucz: "dylatacja czasu" ;)
A tak serio, to sam jestem ciekaw...
Image Wiesz, że Supla obsługuje Zigbee? Wstąp do Klubu Promila: https://forum.supla.org/viewtopic.php?t=18018
Image Szukasz nowego GG? Jest tutaj: https://forum.supla.org/viewtopic.php?t=18036
klew
Has thanked: 134 times
Been thanked: 137 times

kurus wrote: Tue Oct 14, 2025 4:41 pm Mój problem nie do końca związany z tematem ale nie chciałem zakładać nowego..
Ustawienia masz takie same?
Najlepsze suple dla Twojego domu :mrgreen:
lukasz06
Has thanked: 45 times
Been thanked: 21 times

Przepraszam, że zmieniam temat, ale przypomniało mi się, że po ostatniej aktualizacji Cloud, mam cały czas stronę po angielsku.
Myślałem, że znów jakieś testy trwają, ale to trwa już trochę,. Pytanie, czy to wina przeglądarki? Chyba nie, bo w telefonie mam to samo.
Gdzie można zmienić język?
robertklepacki94
Has thanked: 5 times
Been thanked: 14 times

lukasz06 wrote: Tue Oct 14, 2025 7:45 pm Przepraszam, że zmieniam temat, ale przypomniało mi się, że po ostatniej aktualizacji Cloud, mam cały czas stronę po angielsku.
Myślałem, że znów jakieś testy trwają, ale to trwa już trochę,. Pytanie, czy to wina przeglądarki? Chyba nie, bo w telefonie mam to samo.
Gdzie można zmienić język?
Nie zmieniłeś cobie w dolnym lewym rogu języka?
Wziąłem udział w Supla Offline Party 2023

Return to “CLOUD”