Na moje oko jest bug, którego wcześniej nie zauważyłem, aczkolwiek prawdopodobnie występował.
W przypadku tworzenia harmonogramu zaawansowanego, jeżeli mamy kilka pozycji i chcemy jedną z nich skasować to zamiast niej kasuje się ostatnia pozycja harmonogramu. Dla jasności: mam 4 terminy, kiedy się odpala harmonogram i 2. pozycja już mi nie jest potrzebna - kasuję ją to ona zostaje a kasuje się ostatnia. Efekt: trzeba ręcznie przepisać harmonogramy od wystąpienia, które chcemy usunąć (na zasadzie po kroczku o jeden w górę) i na końcu ostatnie usunąć.
Cloud 22.11 i harmonogram zaawansowany - bug
-
klew
- Has thanked: 134 times
- Been thanked: 137 times
U mnie to działa niepoprawnie.fracz wrote: Thu Nov 17, 2022 7:08 pm Sprawdziłem i u mnie działa to poprawnie. Jakiej przeglądarki używasz?
Chrome (na Ubuntu)
Version 107.0.5304.87 (Official Build) (64-bit)
Edit: tzn. działało niepoprawnie 15 listopada. Dziś działa rzeczywiście ok...
Kolejny edit
Najlepsze suple dla Twojego domu 
-
YoMan
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 3 times
ja mam Firefoxa. Chodzi o harmonogram zaawansowany. Może to wynikać z tego, że najpierw (kilka mies temu) zrobiłem harmonogram tygodniowy a teraz się przełączyłem na zaawansowanyfracz wrote: Thu Nov 17, 2022 7:08 pm Sprawdziłem i u mnie działa to poprawnie. Jakiej przeglądarki używasz?
YoMan
-
kurus
Mój problem nie do końca związany z tematem ale nie chciałem zakładać nowego..
Mam dwa harmonogramy które mają się wykonać 30min pod zachodzie słońca i jeden się wykonuje 2min później dlaczego nie o tej samej godzinie? Zaznaczyłem strzałką czas wykonania.
Mam dwa harmonogramy które mają się wykonać 30min pod zachodzie słońca i jeden się wykonuje 2min później dlaczego nie o tej samej godzinie? Zaznaczyłem strzałką czas wykonania.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Hasło klucz: "dylatacja czasu"kurus wrote: Tue Oct 14, 2025 4:41 pm Mój problem nie do końca związany z tematem ale nie chciałem zakładać nowego..
A tak serio, to sam jestem ciekaw...
Wiesz, że Supla obsługuje Zigbee? Wstąp do Klubu Promila: https://forum.supla.org/viewtopic.php?t=18018
Szukasz nowego GG? Jest tutaj: https://forum.supla.org/viewtopic.php?t=18036-
klew
- Has thanked: 134 times
- Been thanked: 137 times
Ustawienia masz takie same?kurus wrote: Tue Oct 14, 2025 4:41 pm Mój problem nie do końca związany z tematem ale nie chciałem zakładać nowego..
Najlepsze suple dla Twojego domu 
Przepraszam, że zmieniam temat, ale przypomniało mi się, że po ostatniej aktualizacji Cloud, mam cały czas stronę po angielsku.
Myślałem, że znów jakieś testy trwają, ale to trwa już trochę,. Pytanie, czy to wina przeglądarki? Chyba nie, bo w telefonie mam to samo.
Gdzie można zmienić język?
Myślałem, że znów jakieś testy trwają, ale to trwa już trochę,. Pytanie, czy to wina przeglądarki? Chyba nie, bo w telefonie mam to samo.
-
robertklepacki94
- Has thanked: 5 times
- Been thanked: 14 times
Nie zmieniłeś cobie w dolnym lewym rogu języka?lukasz06 wrote: Tue Oct 14, 2025 7:45 pm Przepraszam, że zmieniam temat, ale przypomniało mi się, że po ostatniej aktualizacji Cloud, mam cały czas stronę po angielsku.
Wziąłem udział w Supla Offline Party 2023