Pytanie do @fracz:
czy jest możliwość ( ew. jest przewidywana) uruchomienia sceny cloudowej jako akcja sceny scriptsowej? Albo chociaż wykonanie linku bezpośredniego? To by nam chyba załatwiło na pewien czas brak warunków w cloudzie.
Uruchamianie scen cloud
-
YoMan
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 3 times
rozumiem, że mam nawet nie pytać "na które?"fracz wrote: Thu Nov 03, 2022 10:05 pm Spodziewałem się takiej prośby. Oczywiście technicznie to jest możliwe, ale ma dość niski priorytet. Może na święta![]()
YoMan
-
Kamil Ból
Da się to obejść
Robisz Virtual Relay (x) poczym robisz scenę (y) na (y) robisz link bezpośredni który wklejasz do (x) w linkach bezpośrednich w urządzeniu. U czcigodnego Pana Fracza po wykonaniu warunków akcja wł (x) Scena powinna zadziałać i wreszcie ten cholerny pilot od tv sam do Ciebie przyjdzie 
-
YoMan
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 3 times
tak.. wiemKamil Ból wrote: Wed Feb 22, 2023 11:27 am Da się to obejśćRobisz Virtual Relay (x) poczym robisz scenę (y) na (y) robisz link bezpośredni który wklejasz do (x) w linkach bezpośrednich w urządzeniu. U czcigodnego Pana Fracza po wykonaniu warunków akcja wł (x) Scena powinna zadziałać i wreszcie ten cholerny pilot od tv sam do Ciebie przyjdzie
![]()
Jak najdzie "nieprzezwyciężona" potrzeba/ochota, to się tak zrobi
YoMan
-
themechanos
Cześć, jest szansa na obsługę tych scen?
Chciałbym scriptami wysyłać suplowe powiadomienia wykorzystając sceny z clouda. Takie obejście