Iphone 14 dodawanie scen
-
[email protected]
Witam wszystkich. Mam pytanie w jaki sposób mogę dodać sceny na iphonie z supli script. Wcześniej miałem samsunga i świetnie to działało za pomocą skrutow http
-
[email protected]
Tak. Próbowałem przez aplikację skróty ale wklejając ulr z supla scripts przy wykonywaniu skrótu pokazuje się okno do logowania(nie idzie się zalogować) wklejając ulr z supla cloud z linków bezpośrednich przy wykonaniu skrutu wyświetla się ten link i dopiero można wykonać scenę. Chciałbym doprowadzić do tego żeby bezpośrednio po uruchomieniu skrutu wykonała się scena
Last edited by [email protected] on Thu Nov 24, 2022 9:16 pm, edited 1 time in total.
-
YoMan
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 3 times
"skrÓty" ... oczy bolą[email protected] wrote: Wed Nov 23, 2022 10:58 pm Tak. Próbowałem przez aplikację skróty ale wklejając ulr z supla scripts przy wykonywaniu skrutu pokazuje się okno do logowania(nie idzie się zalogować) wklejając ulr z supla cloud z linków bezpośrednich przy wykonaniu skrutu wyświetla się ten link i dopiero można wykonać scenę. Chciałbym doprowadzić do tego żeby bezpośrednio po uruchomieniu skrutu wykonała się scena
YoMan