Wyłącznik nadprądowy na supla - szukam

klew
Has thanked: 134 times
Been thanked: 137 times

To ja jeszcze dodam, że zarówno esp8266 jak i ESP32 są oparte o 32 bitową architekturę.
Natomiast nowsze ESP32 nie mają już procesorów Xtensa, tylko risc-v ;)
Najlepsze suple dla Twojego domu :mrgreen:
lukabema

lesny8 wrote: Sun Nov 06, 2022 5:16 pm
lukabema wrote: Sun Nov 06, 2022 3:15 pm ...

Wszystko mam na Supli i tak sobie myslałem zeby to też było, a jakl sprawdzic czy jest na ESP , i co to wogóle jest ? Wybacz mój laicyzm ale jestem tylko uzytkownikiem chociaż zaawansowanym.
Niestety jedyna możliwość sprawdzenia czy tam jest ESP to zakup, rozebranie tego 'cacka' i naoczne stwierdzenie. Nie kojarzy mi się aby ktoś na forum chwalił się osuplowaniem takiego sprzętu. A może gdzieś w świecie ktoś już to rozbierał i flashował to pod inny system Smart Home, szukałeś?
Jeszcze nie szukałem ale poszukam, znalazłem to tez w PL to mogę kupic i oddac jak mi nie pasuje, ale nawet jak nie da sie zapodac tam supli to i tak sobie zostawię
michal188

A nie łatwiej i taniej zrobić to na styczniku 3 fazowym i sterować poprzez cewkę :)
Gitman

Dokładnie ja mam na styczniku i jest to dobre rozwiązanie. Lepiej wydać trochę pieniędzy na porządny stycznik plus sterownik niż na na wynalazek no-name o nie wiadomych parametrach ale każdy robi jak lubi.

P.S
Nie odważył bym się na tyle zaufać takiemu urządzeniu ani jednemu ani drugiemu żebym traktować to jako rozłącznik prądu po którym będę operował w okablowaniu jak coś pójdzie nie tak i nastąpi przypadkowe włączenie to wiesz co się może stać.

Return to “Sprzęt”