Supla app BETA - Sceny

Basmar

Odpaliłem Supla Beta, wszystko świetnie, sceny działają pięknie.
Prosiłbym rozważyć przycisk (i) w celu podglądu na pasku sceny w aplikacji, co ta scena ma wykonać bo pamięć już nie ta.
Fajnie byłoby dostawać powiadomienia na dole aplikacji, jakie kroki wykownywane są w danym momęcie podobie jak to Google Home pokazuje przy wykonywaniu sceny.
Pozdr.
No i cały plan spalił na panewce :cry:
mariusz.c

Basmar wrote: Mon Dec 12, 2022 10:23 am Odpaliłem Supla Beta, wszystko świetnie, sceny działają pięknie.
Prosiłbym rozważyć przycisk (i) w celu podglądu na pasku sceny w aplikacji, co ta scena ma wykonać bo pamięć już nie ta.
Fajnie byłoby dostawać powiadomienia na dole aplikacji, jakie kroki wykownywane są w danym momęcie podobie jak to Google Home pokazuje przy wykonywaniu sceny.
Pozdr.
Podpinam się do prośby
Wybacz niewiedzę :mrgreen:
Basmar

mariusz.c wrote: Mon Dec 12, 2022 11:23 am
Basmar wrote: Mon Dec 12, 2022 10:23 am Odpaliłem Supla Beta, wszystko świetnie, sceny działają pięknie.
Pozdr.
Podpinam się do prośby
Dzięki za wsparcie, uważam, że jest to ważne, szczególnie, że instaluję wiele systemów na supli i zapominam, co jest co, również klient potrzebuje taką informację dla świętego spokoju.
Ustawić scenę to jedno ale trzeba też zerknąć z apki od czasu do czasu co ta scena ma robić itp.
mariusz.c

Basmar wrote: Mon Dec 12, 2022 11:29 am
Pozdr.
Podpinam się do prośby
Dzięki za wsparcie, uważam, że jest to ważne, szczególnie, że instaluję wiele systemów na supli i zapominam, co jest co, również klient potrzebuje taką informację dla świętego spokoju.
Ustawić scenę to jedno ale trzeba też zerknąć z apki od czasu do czasu co ta scena ma robić itp.
ja takie coś zaproponowałem
Propozycja dodatkowego usprawnienie
Dodanie przy scenach i grupach ikonki "i" (info) ale z możliwością edycji (żeby info dodać samodzielnie) np. w cloudzie, bo jeśli mam kilka grup lub scen to ja wiem co w nich jest ale familja już ma problem co dokładnie wykonują itd.
przykład grupy:
"i" - zapalasz światła
1. grill
2. taras
3. dom zachód
przykład sceny:
"i" - działanie
1. brama garaż > open
2. brama wjazd > open
>10" > zamyka
1. brama garaż > close
2. brama wjazd > close
Wybacz niewiedzę :mrgreen:
Basmar

mariusz.c wrote: Mon Dec 12, 2022 11:59 am
Basmar wrote: Mon Dec 12, 2022 11:29 am

Podpinam się do prośby
ja takie coś zaproponowałem
Propozycja dodatkowego usprawnienie
Dodanie przy scenach i grupach ikonki "i" (info) ale z możliwością edycji (żeby info dodać samodzielnie) np. w cloudzie, bo jeśli mam kilka grup lub scen to ja wiem co w nich jest ale familja już ma problem co dokładnie wykonują itd.
przykład grupy:
"i" - zapalasz światła
1. grill
2. taras
3. dom zachód
przykład sceny:
"i" - działanie
1. brama garaż > open
2. brama wjazd > open
>10" > zamyka
1. brama garaż > close
2. brama wjazd > close
Dokładnie, to jak z czytaniem poezji, nikt nie wie, co poeta miał na mysli....... :D :lol:

Return to “Ogólna dyskusja”