Dzięki bardzo:)
Wydruki 3D
-
Pietras81
- Been thanked: 1 time
Wstyd się przyznać ale w lnwentarze. Pracuje na nim na codzień co prawda rysuje maszyny a nie obudowy ale do własnych potrzeb łatwiej narysować niż przerabiać z stl.
https://pietras-81.aqi.eco/
-
Pietras81
Coś takiego dzis do gosunda sobie druknołem. Trochę późno ale miałem już dość tak na czuja.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
-
dobo
Autodesk Inventor?
Ja przy programowaniu tych gniazdek nie bawiłem się w klipsy w otwory po prostu wkładałem piny z przewodami 20 cm do tego konwerter.
Jak piny siedziały w otworach padów lekko napinałem przewody o przeciwną krawędź obudowy wtedy piny się klinują daje to wystarczający styk by programować gniazdka
Ja przy programowaniu tych gniazdek nie bawiłem się w klipsy w otwory po prostu wkładałem piny z przewodami 20 cm do tego konwerter.
Jak piny siedziały w otworach padów lekko napinałem przewody o przeciwną krawędź obudowy wtedy piny się klinują daje to wystarczający styk by programować gniazdka
-
Pietras81
Tak Autodesk Inventordobo wrote: Tue Dec 20, 2022 9:40 pm Autodesk Inventor?
Jak piny siedziały w otworach padów lekko napinałem przewody o przeciwną krawędź obudowy wtedy piny się klinują daje to wystarczający styk by programować gniazdka![]()
Co do gniazdek robiłem to samo przyciskałem paluchem do obudowy i była gitara.
-
dobo
Pochwalę się moimi małymi postępami w Fusion 360.
Jest to obudowa do chłodzenia hotendu endera 5 plus - względem oryginału nawiew jest skupiony idealnie na na wspomniany hotend i można użyć wentylatora standardowego 40x40x10 lub większego dodatkowo względem oryginału uległ również nawiew. Na obecną chwilę jest on przystosowany do wentylatorów 40x40x10 jak i 40x40x20 choć możliwe że nastąpi tu jeszcze modyfikacja na wentylator - turbinowy.
Trochę się nakombinowałem szczególnie z nawiewem ale coś mi tam wyszło.
Wydruk na drukarce Anycubic Photon Mono X drukarce FDM do tej jakości jest daleko
chociaż nie zawsze ta jakość jest nam potrzebna.
.
Jest to obudowa do chłodzenia hotendu endera 5 plus - względem oryginału nawiew jest skupiony idealnie na na wspomniany hotend i można użyć wentylatora standardowego 40x40x10 lub większego dodatkowo względem oryginału uległ również nawiew. Na obecną chwilę jest on przystosowany do wentylatorów 40x40x10 jak i 40x40x20 choć możliwe że nastąpi tu jeszcze modyfikacja na wentylator - turbinowy.
Trochę się nakombinowałem szczególnie z nawiewem ale coś mi tam wyszło.
Wydruk na drukarce Anycubic Photon Mono X drukarce FDM do tej jakości jest daleko
.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.