Ogólnie już drugi dzień wszystko stabilnie i nie ma żadnych niekontrolowanych resetów z uwagi na połączenie
Jeszcze raz dziękuje za wytrwałość i rozwiązanie problemu
Teraz poszło nie wysypała się aktualizacja, ale jak to teraz zrobić w modułach z starsza wersja GG aby sie nie wyłożyły? Bo nie chciałbym ich wyciągać z puszek..
Jeżeli masz obawy to nie aktualizuj jak działakurus wrote: Thu Dec 22, 2022 1:44 pm Teraz poszło nie wysypała się aktualizacja, ale jak to teraz zrobić w modułach z starsza wersja GG aby sie nie wyłożyły? Bo nie chciałbym ich wyciągać z puszek..
Raportuje że u mnie najbardziej sypiący moduł - na 5.5.2 już - prawie 100% stabilnie już na stałe.
Tylko wg mnie to rozwiązanie jest do przerobienia, ale nie znalazłem czasu aby się dowiedzieć coś więcej.Hrumque wrote: Thu Dec 22, 2022 7:40 pm Raportuje że u mnie najbardziej sypiący moduł - na 5.5.2 już - prawie 100% stabilnie już na stałe.
apinger-target-ESP_Taras-loss.png
Może nie wygląda elegancko opóźnienie ale działa wyśmienicie i super prezent na święta - nareszcie stabilne wi-fi i pewność działania systemukrycha88 wrote: Fri Dec 23, 2022 7:24 amTylko wg mnie to rozwiązanie jest do przerobienia, ale nie znalazłem czasu aby się dowiedzieć coś więcej.Hrumque wrote: Thu Dec 22, 2022 7:40 pm Raportuje że u mnie najbardziej sypiący moduł - na 5.5.2 już - prawie 100% stabilnie już na stałe.
a możesz zdradzić , w czym to rozwiązanie siedzi, gdzie w kodzie była zmiana ?krycha88 wrote: Fri Dec 23, 2022 7:24 amTylko wg mnie to rozwiązanie jest do przerobienia, ale nie znalazłem czasu aby się dowiedzieć coś więcej.Hrumque wrote: Thu Dec 22, 2022 7:40 pm Raportuje że u mnie najbardziej sypiący moduł - na 5.5.2 już - prawie 100% stabilnie już na stałe.
Metodą prób i błędów doszedłem, że dodanie delay w loop rozwiązuje problemHrumque wrote: Fri Dec 23, 2022 6:10 pma możesz zdradzić , w czym to rozwiązanie siedzi, gdzie w kodzie była zmiana ?krycha88 wrote: Fri Dec 23, 2022 7:24 amTylko wg mnie to rozwiązanie jest do przerobienia, ale nie znalazłem czasu aby się dowiedzieć coś więcej.Hrumque wrote: Thu Dec 22, 2022 7:40 pm Raportuje że u mnie najbardziej sypiący moduł - na 5.5.2 już - prawie 100% stabilnie już na stałe.