Alternatywne ikonki
-
elhenio
Gwiazda, kolory dowolne....
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Pozdrawiam
elhenio
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Nie wystarczy zdobywać mądrości, trzeba jeszcze z niej korzystać.
elhenio
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Nie wystarczy zdobywać mądrości, trzeba jeszcze z niej korzystać.
-
Pietras81
- Been thanked: 1 time
To jest twoja kiedys skopiowalem na dysk i wstawiłem żadnych moich praw do tego.klimasstudio wrote: Tue Dec 27, 2022 10:17 am Dodawałem już ładnie obrobioną ikonke do IKEŁy sensora ale do tematu IKEA czujnik. Kolega widzę dodał reup mojej ikony![]()
https://pietras-81.aqi.eco/
-
klimasstudio
Moja też nie jest ja tylko dodałem zielony akcent. Ubiegłeś mnie z reupemPietras81 wrote: Tue Dec 27, 2022 1:20 pm To jest twoja kiedys skopiowalem na dysk i wstawiłem żadnych moich praw do tego.![]()
Więc chodź OSUPLUJE Ci dom
Druk 3D - > https://klimastech.eu.org/druk-3d
Druk 3D - > https://klimastech.eu.org/druk-3d
-
BlazejSupla
Dzięki wielkie!!
Ma ktoś może jeszcze ikonę lampy z Ikei. Lampa która się otwiera i zamyka na sznureczek, była tutaj i już nie mogę znaleźć
Ma ktoś może jeszcze ikonę lampy z Ikei. Lampa która się otwiera i zamyka na sznureczek, była tutaj i już nie mogę znaleźć
-
rokoshewsky
Tez jestem zainteresowany taka ikonka. Moze cos w stylu jak ponizej ?shimano73 wrote: Mon Oct 09, 2017 3:14 pm Czy była by szansa wartość procentową dla czujnika odległości / głębokości ,chciałbym wykorzystać do czujnika poziomu szamba .
Kolejna sprawa ro wyświetlanie wartości np licznika impulsów (prąd , woda)
-
YoMan
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 3 times
takie cuś? 1:1rokoshewsky wrote: Fri Dec 30, 2022 4:07 pmTez jestem zainteresowany taka ikonka. Moze cos w stylu jak ponizej ?shimano73 wrote: Mon Oct 09, 2017 3:14 pm Czy była by szansa wartość procentową dla czujnika odległości / głębokości ,chciałbym wykorzystać do czujnika poziomu szamba .
Kolejna sprawa ro wyświetlanie wartości np licznika impulsów (prąd , woda)
![]()
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
YoMan
-
robertklepacki94
- Has thanked: 5 times
- Been thanked: 14 times
Ja mam taką, osobiście kolorem żółtym oznaczam że urządzenie jest włączone.
Wziąłem udział w Supla Offline Party 2023
-
Hrumque
To prosze, to moje - z dodaną przeźroczystością, z dodanym zielonym. U mnie drukarka ma 2 przełączniki - stan samej drukarki on/off, i oświetlenie on/off (ikonkę off współdzielą)