https://pl.aliexpress.com/item/40005997 ... pt=glo2pol
63A raczej nie upalę
Ale wtedy obciążenie obwodu cewki stycznika sobie zmierzysz, a nie grzałkiPietras81 wrote: Sat Jan 07, 2023 8:01 pm Tak apropo tej nowej wersji 16A palą się i grzeją tak samo jak te 15A. Przy grzałce 3.3kw i pracy kilkugodzinnej niestety nie dają rady. Więc jak ktoś chce obciążyć na max. to proponuję jakiś stycznik czy przekaznik dołożyć.
Z tego co pamiętam to chyba tuya-converterem nie chciało mi pójść. Wgrywałem po kablach. Taki mam o to pseudo adapter uklejony specjalnie na potrzebę flashowania tych gniazdekGoral64 wrote: Sat Jan 07, 2023 7:37 pm ...
I spokojnie można je osuplować np. tuya converterem?
EDIT:
Nie było pytania, mają ESP8285 na pokładzie więc pewnie można.
No niestety ale przynajmniej włączy i wylaczy grzanie. Bo inaczej to nawet potrafiło jak się dobrze zgrzalo nie łączyć się z wifiGoral64 wrote: Sat Jan 07, 2023 9:34 pmAle wtedy obciążenie obwodu cewki stycznika sobie zmierzysz, a nie grzałkiPietras81 wrote: Sat Jan 07, 2023 8:01 pm Tak apropo tej nowej wersji 16A palą się i grzeją tak samo jak te 15A. Przy grzałce 3.3kw i pracy kilkugodzinnej niestety nie dają rady. Więc jak ktoś chce obciążyć na max. to proponuję jakiś stycznik czy przekaznik dołożyć.![]()
Daj stlPietras81 wrote: Sun Jan 08, 2023 8:29 am A ja po pewnie 2 latach druknolem coś takiego teraz to jest wypas a nie ciągle wypadające kable.
Robert Błaszczak wrote: Sat Jan 07, 2023 8:41 pm Osuplowałeś to i masz pomiar energii? Działa Ci to poprawnie z aplikacji i z przycisku? Bo wiem, że był z tym jakiś problem.