VARILIGHT V-Pro Smart - zaproszenie do testów

User avatar
pzygmunt
Posts: 18600
Joined: Tue Jan 19, 2016 9:26 am
Location: Paczków

Post

Przeoczenie
User avatar
Robert Błaszczak
Posts: 4115
Joined: Sat Dec 22, 2018 8:55 pm
Location: Zielona Góra

Post

Czyli będzie jeszcze jedna okazja do przetestowania poprawności działania aktualizacji :D
Pozdrawiam
Robert Błaszczak


Moja prywatna strona: www.blaszczak.pl
User avatar
QLQ
Posts: 2282
Joined: Sun Sep 03, 2017 9:13 am
Location: Koszalin

Post

Fajnie by było aby "SAVE & RESTART" pojawiło się , ponieważ mając teraz " przełącz urządzenie w tryb konfiguracyjny" wygodniej jest odpalić z Cloud'a ten tryb i nie trzeba ganiać po domu :)
Wszystko teraz z jedego fotela robimy :)
jak coś nie działa to włącz zasilanie.....
User avatar
QLQ
Posts: 2282
Joined: Sun Sep 03, 2017 9:13 am
Location: Koszalin

Post

Dziś bardzo dziwny obiaw ściemniacza, który nie miał połączenia z WiFi nie można było wejść w tryb konfiguracji dopiero reset przy pomocy wyłączenia całkowitego zasilania przywrócił działanie ściemniacza.
jak coś nie działa to włącz zasilanie.....
User avatar
pzygmunt
Posts: 18600
Joined: Tue Jan 19, 2016 9:26 am
Location: Paczków

Post

Tego nowego czy poprzedniego ?
User avatar
QLQ
Posts: 2282
Joined: Sun Sep 03, 2017 9:13 am
Location: Koszalin

Post

pzygmunt wrote: Wed Jan 11, 2023 7:03 pm Tego nowego czy poprzedniego ?
NOWY. Był w trybie 2.

EDIT: w last state - "conected..." jakby nic się nie stało
jak coś nie działa to włącz zasilanie.....
User avatar
pzygmunt
Posts: 18600
Joined: Tue Jan 19, 2016 9:26 am
Location: Paczków

Post

Czy na starszym sprzęcie miałeś taką sytuację ?
User avatar
PuteR
Posts: 1425
Joined: Wed Dec 06, 2017 10:07 am

Post

Dziwne u mnie to samo, zauważyłem dopiero przed chwila ale połączenia z wifi nie było od 17. Nie dało się przełączyć go w tryb konfiguracji ale sterowanie z przycisku działało. Niestety w moim przypadku całkowity reset (odłączenie zasilania i ponowne podłączenie) nic nie dało. Ściemniacz się nie podniósł i w ogóle na nic nie reaguje 😩. Na szybko musiałem podłączyć z powrotem ten stary. Jutro po pracy sprawdzę jeszcze raz i spróbuje podłączyć nową wersję.

A było już tak dobrze.
User avatar
QLQ
Posts: 2282
Joined: Sun Sep 03, 2017 9:13 am
Location: Koszalin

Post

pzygmunt wrote: Wed Jan 11, 2023 9:17 pm Czy na starszym sprzęcie miałeś taką sytuację ?
Nie na tym starym wszystko śmigało bez problemu.
jak coś nie działa to włącz zasilanie.....
User avatar
PuteR
Posts: 1425
Joined: Wed Dec 06, 2017 10:07 am

Post

No i niestety muszę stwierdzić ze w moim przypadku moduł ściemniacza padł 😔 próbowałem podłączyć go przed chwila i nic, żadna dioda się nie nie swieci moduł ani nie rozgłasza sieci ani też nie steruje światłem. Musiałem podłączyć ten stary który niestety co kilka dni się rozregulowuje.

Return to “Nowości”