pzygmunt wrote: Fri Jan 13, 2023 11:41 am
Czekam na maila z Zielonej Osady z listą wolnych terminów. Może w ten sposób będzie łatwiej coś wytypować.
Miejscówka fajna. Chętnie przyjadę raczej z rodziną. Termin majowy, czy około majowy pasuje.
Jak do tego czasu będą koszulki Supla to będzie git , łatwiej się będzie odszukać.
Pozostanie też kwestia określenia ilu będzie chętnych ponieważ chcielibyśmy też zamówić jakiś catering. W tym celu przygotujemy jakiś forumlarz zgłoszeniowy.
Po naszej wewnętrznej dyskusji zostają dwie daty 23.07.23 (niedziela) lub 29.07.23 (sobota). Nie wiem czy wolicie sobotę czy niedzielę.
Będziemy chcieli opublikować formularz zgłoszeniowy gdzie będzie można się na ten event zapisać abyśmy mogli ustalić mniej więcej ile osób chciałoby przyjechać. Na tej podstawie spróbujemy też zorganizować jakiś grill-owy catering - o rezultacie poinformujemy na dalszym etapie.
pzygmunt wrote: Fri Jan 13, 2023 10:02 pm
Po naszej wewnętrznej dyskusji zostają dwie daty 23.07.23 (niedziela) lub 29.07.23 (sobota). Nie wiem czy wolicie sobotę czy niedzielę.
Będziemy chcieli opublikować formularz zgłoszeniowy gdzie będzie można się na ten event zapisać abyśmy mogli ustalić mniej więcej ile osób chciałoby przyjechać. Na tej podstawie spróbujemy też zorganizować jakiś grill-owy catering - o rezultacie poinformujemy na dalszym etapie.
Dzień dobry,
ja jestem za sobotą 29.07. Myślę, że jest ona bardziej dogodna dla osób z daleka.
Rozumiem, że w perspektywie spotkania w Zielonej osadzie opcja zwiedzenia kopalni odpada
Last edited by jaku2k on Fri Jan 13, 2023 10:35 pm, edited 1 time in total.