Może by tak dodać info, ( przy niektórych nickach ) , że dana osoba jest ...
@pzygmunt - szefem SUPLI
@klew - szef biblioteki SUPLA DEVICE
@krycha88 - szef GUI-Generic
@Goral64 - szef Bulder-a
@ Mirosław F. - przedstawiciel ZAMEL-a
itd ...
Starsi forumowicze to wiedza, ale nowi już nie koniecznie, bo skąd.
I potem nawet jak dana osoba ( sam szef ) odpowiada
( najbardziej kompetentna osoba w danej kwestii ), to nowi ( początkujący ), nie wiedzą o tym.
Dodatkowe info przy nickach.
-
jaku2k
- Has thanked: 1 time
Akurat w przypadku @krycha88 i @Goral64 rozumiem obawę przed spamem ze strony nowych ze zbędnymi pytaniami, ale jeśli chodzi o resztę-trzon zespołu Supla, to jestem tego samego zdania.
I to nie jest tylko kwestia tego, o czym pisze @Patryk . Zdarzają się sytuacje, w których ktoś z zespołu Supli może pomóc dopiero po otrzymaniu danych konta od użytkownika. Suplowi nowicjusze (wiem to z autopsji jak i korespondencji z osobnikiem z tej grupy) mogą po prostu mieć wątpliwości czy to właściwe/bezpieczne. Wprowadzenie specjalnych znaczników, rang czy podpisów niewątpliwie ułatwiłoby sprawę.
I to nie jest tylko kwestia tego, o czym pisze @Patryk . Zdarzają się sytuacje, w których ktoś z zespołu Supli może pomóc dopiero po otrzymaniu danych konta od użytkownika. Suplowi nowicjusze (wiem to z autopsji jak i korespondencji z osobnikiem z tej grupy) mogą po prostu mieć wątpliwości czy to właściwe/bezpieczne. Wprowadzenie specjalnych znaczników, rang czy podpisów niewątpliwie ułatwiłoby sprawę.
Pozdrawiam
Jakub
Jakub
-
krycha88
- Been thanked: 5 times
Nie chciałem bym tego robić bo czasami zdarzy Ci się napisać coś ciekawegoklew wrote: Fri Jan 13, 2023 8:12 pm W ustawieniach konta można wyłączyć możliwość wysyłania prywatnych wiadomości![]()
https://gui-generic-builder.supla.io/
-
MadOnion78
A konkretniej
Last edited by MadOnion78 on Fri Jan 13, 2023 9:47 pm, edited 1 time in total.
3x SRW-01, 1x mSRW-01, 7x ROW-02, 2x SBW-02, 2x LIW-01, 1x SLW-02, 1x SLW-02, 1x MEW-01, 1x DIW-01, RNW-01 
-
pzygmunt
- Been thanked: 59 times
Ja tam nie lubię się tytułować ale nie mam nic przeciwko tytułowaniem innych
Co do prywatnych wiadomości to jak ktoś do mnie pisze to zawsze proszę o napisanie na forum ponieważ odpowiedzi mogą się jeszcze komuś przydać.
SUPLA.... Nareszcie w domu.
-
Patryk
Tu nie chodzi o tytułowanie się.
Nie raz ktoś np: pyta o zwiększenie limitu lokalizacji, ma jakiś problem, itd ..
Np:
@pzygmunt odpowiada: prześlij mi swoje dane.
W dzisiejszych czasach, ktoś "nowy" pomyśli, a co to za "figura"
Mi tylko chodzi, żeby np: nowi (początkujący) forumowicze, byli pewni, że odpowiada jej osoba w pełni zaufania.